![]() |
|
![]() |
#751 |
Im not alone
|
ج: با هركلمه اي ازبيت شعر بالايي ....يك بيت قشنگ بگو
من به عنوان کسی با تو وداع میکنم،
که نبود تو برایش غم بی درمان بود
![]() |
![]() |
#755 |
Im not alone
|
مرور ميكنم امشب، تو را، كرور كرور
از عاشقانه ات امشب كنم عبور، مرور دلم به دار و ندارم، فروخــتم اى واي لگد به دار و ندارم! همين غرور، غرور |
![]() |
![]() |
![]() |
#757 | |
همسایه حضرت معصومه سلام الله علیها و علی اخیها
|
نقل قول:
نامرد که مائیم بر آن دل بسرشتیم
در آن حال صدایی از پشت سر شنیدم كه به فارسی فرمود: به شیعیان و دوستان بگویید كه خدا را به حق عمه ام حضرت زینب سلام الله علیها قسم دهند، كه فرج مرا نزدیك گرداند. ستاره ی درخشان شام ص 330، به نقل از شیفتگان حضرت مهدی علیه السلام ج 1، ص 251. اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج بحقّ زینب(سلام الله علیها) و اجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و شیعته و المستشهدین بین یدیه |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#759 |
همسایه حضرت معصومه سلام الله علیها و علی اخیها
|
دلا تا کی در این کاخ مجازی
کنی مانند طفلان خاک بازی
در آن حال صدایی از پشت سر شنیدم كه به فارسی فرمود: به شیعیان و دوستان بگویید كه خدا را به حق عمه ام حضرت زینب سلام الله علیها قسم دهند، كه فرج مرا نزدیك گرداند. ستاره ی درخشان شام ص 330، به نقل از شیفتگان حضرت مهدی علیه السلام ج 1، ص 251. اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج بحقّ زینب(سلام الله علیها) و اجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و شیعته و المستشهدین بین یدیه |
![]() |
![]() |
![]() |
#760 |
عسل
|
دلا مشتاق دیدارم غریب و عاشق و مستم
کنون عزم لقا دارم من اینک رخت بر بستم
![]() |
![]() |
#761 |
مهر من عشق من
|
دل که دایم عشق میورزید رفت
گفتمش جانا مرو نشنید رفت در سر زلف بیان شد عاقبت در کنار مهوشی غلتید رفت .... به پایان امد این دفتر... یادت به نیکی گرامی ایام جوانی..
![]() |
Bookmarks |
كاربراني كه در حال مشاهده اين گفتگو هستند : 1 (0 عضو 1 ميهمان) | |
ابزار گفتگو | |
|
|
![]() |
||||
گفتگو | آغازگر گفتگو | تالار | پاسخها | عنوان آخرين گفتگو |
يه شعر قشنگ بنويس..... | amirali590 | گپ و سرگرمي | 110 | Saturday 2 January 2010 06:09PM |
هدايت در قران و اهل بيت معصومين هست | شوق المهدي | دين و دنيا | 5 | Tuesday 30 October 2007 02:22PM |
تخت جمشید | تكيه بر باد | آزاد | 0 | Monday 23 July 2007 04:02PM |
عوامل موجِد شعر خوب | asheghe iran_p | نظم و نثر ادبي | 1 | Tuesday 31 August 2004 05:24PM |
شرايط يك سايت خوب از نوع گفتمان چيست؟ | افشا | اخبار و سياست | 48 | Monday 9 August 2004 11:41PM |