![]() |
|
![]() |
#15301 |
مهمان
تاريخ ثبت نام: Mar 2017
پاسخها: 14
|
ج: احساس
بغض فرو خورده ام ، چگونه نگریم
غنچه پژمرده ام ، چگونه نگریم رودم و با گریه دور می شوم از خویش از همه آزرده ام ، چگونه نگریم مرد مگر گریه می کند چه بگویم طفل زمین خورده ام ، چگونه نگریم تنگ پر از اشک و چشم های تماشا ماهی دلمرده ام ، چگونه نگریم پرسشم از راز بی وفایی او بود حال که پی برده ام چگونه نگریم |
![]() |
![]() |
![]() |
#15305 |
پسر گلم..
|
« یک نفر باشد
که تمامش فقط سهم من باشد و تمام من، فقط سهم او » تنها توقع ام از زندگی همین بود...
كاربران ذيل از افشین A بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
![]() |
#15306 | |
اللهُ مّعَکَ!
|
نقل قول:
![]() ![]() براوو داداشم..
![]() |
![]() |
كاربران ذيل از Vajiheh بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
![]() |
#15307 | |
عضو ثابت
|
نقل قول:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
كاربران ذيل از آتنا(فاطمه021) بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
![]() |
#15309 |
Im not alone
|
تو كه دستت به نوشتن آشناست
دلت از جنس دل خسته ي ماست دل دريا رو نوشتي همه دنيا رو نوشتي دل ما رو بنويس ... |
![]() |
![]() |
تعداد 2 كاربر از A+CH بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#15311 |
بنازم رودها این ناشکیبایان پویا را / که دائم عزم ره دارند و در سر فکر دریا را
|
حالا که رفته ای
پرنده ای آمده است حوالی همین باغ روبه رو چیزی نمیخواهد فققط میگوید" کو! کو! کو! کو!
به نو كردن ماه بر بام شدم با عقيق و سبزه و آينه داسي سرد بر آسمان گذشت كه پرواز كبوتر ممنوع است صنوبرها به نجوا چيزي گفتند و گزمگان به هياهو شمشير در پرندگان نهادند... ماه بر نيامد. (احمد شاملو) دل نوشته های من |
![]() |
![]() |
كاربران ذيل از kaka بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
![]() |
#15312 |
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Dec 2017
پاسخها: 1
|
ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﻣﻰ ﻣﺎﻧﻰ ﻳﮏ ﺭﻭﺯ ﻳﮏ ﻣﺎﻩ ﻳﮏ ﺳﺎﻝ "ﻣﻬﻢ ﮐﻴﻔﻴﺖ ﻣﺎﻧﺪﻥ ﺍﺳﺖ" ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﺩﺭ ﻳﮏ ﺭﻭﺯ ﺗﻤﺎﻡ ﺩﻧﻴﺎ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ ﮔﺎﻫﻰ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ، ﻳﮏ ﻋﻤﺮ ﮐﻨﺎﺭﺕ ﻫﺴﺘﻨﺪ! ﺍﻣﺎ ﺟﺰ ﺩﺭﺩ، ﻫﻴﭻ ﭼﻴﺰ ﺑﺮﺍﻳﺖ ندارند ﻭ ﺗﺎ ﺗﻪ ﺭﻭﺣﺖ ﺭﺍ ﻣﻰ ﺧﺮﺍﺷﻨد! ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻧﺎﺏ ﻫﺴﺘﻨﺪ! ﻭ ﺑﻪ ﺗﻮ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺎﻯ ﻧﺎﺏ ﺗﺮﻯ ﻫﺪﻳﻪ ﻣﻰ ﺩﻫﻨﺪ! ﺍﻳﻦ ﺑﻌﻀﻰ ﻫﺎ ﻣﻬﻢ ﻧﻴﺴﺖ ﭼﻘﺪﺭ ﺑﻤﺎﻧﻨﺪ؛ ﻫﺮ ﭼﻘﺪﺭ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺯﻭﺩ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﻳﺎﺩﺷﺎﻥ و ﺣﺲ ﺧﻮﺏ ﺑﻮﺩﻧﺸﺎﻥ ﺗﺎ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﻫﺴﺖ..! |
![]() |
![]() |
كاربران ذيل از 9_lili بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
![]() |
#15313 |
اللهُ مّعَکَ!
|
بی طاقتم به عشق تو منم که پرسه میزنم
نمیشه باورت که عاشقت منم نیستیو عطر پیرهنت مونده هنوز رو تنم بعد از تو میشینم هر دقیقه پای عکسات هنوز تو گوشمه صداتو حرفات تو فکرمه کی بعد من میزاره دست رو دستات فقط امیدم به تو بستس بگو توهم حالمو داری عمری باهات خاطره ساختم کجایی موندم تو بی قراری کاری میکنم همین آهنگ برسه به گوش تو این بار هرکاری کردم تو نموندی تاثیر نداشت این همه اصرار فقط امیدم به تو بستس بگو توهم حالمو داریم عمری باهات خاطره ساختم کجایی موندم تو بی قراری کاری میکنم همین آهنگ برسه به گوش تو این بار هرکاری کردم تو نموندی تاثیر نداشت این همه اصرار
![]() |
![]() |
Bookmarks |
كاربراني كه در حال مشاهده اين گفتگو هستند : 1 (0 عضو 1 ميهمان) | |
ابزار گفتگو | |
|
|
![]() |
||||
گفتگو | آغازگر گفتگو | تالار | پاسخها | عنوان آخرين گفتگو |
چطور میشه یه احساس عشق واقعی و ناب رو از یه احساس گذرا تشخیص داد؟ | ghazale | دوستي و دوستيابي | 68 | Thursday 1 May 2014 10:51AM |
احساس | ارزو | آزاد | 27 | Thursday 6 August 2009 10:48AM |
احساس خوب بودن | علي اكبر | آزاد | 2 | Monday 30 March 2009 03:40PM |
احساس چاقي يك تصور است !!! | lilisa | سلامت و پزشكي | 0 | Friday 10 August 2007 05:42PM |
وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي گفت: مهمترين دستاورد دولت نهم ايجاد احساس عزت در مردم است. | تكيه بر باد | اخبار و سياست | 2 | Monday 23 July 2007 09:05PM |