![]() |
|
![]() |
#1321 | |
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: May 2008
پاسخها: 1,913
|
ج: ( هر شب فقط يك آيه ) !
نقل قول:
ببینید دوست گرامی، ما یک محکماتی داریم که باید از طریق آنها پیش برویم، که اگر نرویم تنها خودمان ضرر کردهایم، قرآن میفرماید حق ندارید بدون سلطان و دلیل و حجت آشکار از ناحیه خداوند متعال، سخنی بگویید: الَّذينَ يُجادِلُونَ في آياتِ اللَّهِ بِغَيْرِ سُلْطانٍ أَتاهُمْ كَبُرَ مَقْتاً عِنْدَ اللَّهِ وَ عِنْدَ الَّذينَ آمَنُوا كَذلِكَ يَطْبَعُ اللَّهُ عَلى كُلِّ قَلْبِ مُتَكَبِّرٍ جَبَّارٍ (غافر 35) إِنَّ الَّذينَ يُجادِلُونَ في آياتِ اللَّهِ بِغَيْرِ سُلْطانٍ أَتاهُمْ إِنْ في صُدُورِهِمْ إِلاَّ كِبْرٌ ما هُمْ بِبالِغيهِ فَاسْتَعِذْ بِاللَّهِ إِنَّهُ هُوَ السَّميعُ الْبَصيرُ (غافر 56) و نیز امر میفرماید که با صادقین باشید: يَأَيهَُّا الَّذِينَ ءَامَنُواْ اتَّقُواْ اللَّهَ وَ كُونُواْ مَعَ الصَّادِقِينَ(توبة 119) به قول شاعر: چندین چراغ دارد و بیراهه میرود ---- بگذار تا بیفتد و بیند سزای خویش دوست گرامی، اگر بنده از ناحیه خودم حتی نزد شخص خودم و محدود در فضای ذهنی خودم، بگویم: امیرالمؤمنین ![]() باید صادقانه به دنبال فهم آیات قرآن باشیم، اما نه از روی غرور و اینکه تنها هر چه من میفهمم درست است، باید زانوی ادب محضر کسانی که مطمئن هستیم جزء صادقین هستند، بر زمین بگذاریم، تا به تدریج به معارف بلند قران کریم، نزدیک شویم. این نکته بسیار مهم را بارها عرض کردم که قاعده اصلی در فهم معارف، پرهیز از غلو است، و این قاعده و راهی است که خود اهل البیت ![]() اگر کسی بین خودش و خدا، چنین میبیند که اگر امام معصوم از قلب من خبر دارند پس خدا هستند، بر این شخص حرام است بگوید امام از قلب من خبر دارند، چون درک او این است که ممکن نیست کسی بتواند از قلب من آگاه باشد و خدا نباشد! و اگر چنین شخصی دل به دریا زد و معتقد شد امام از قلب من خبر دارند، وارد وادی غلو شده است، و مطرود نزد اهل البیت ![]() اما اگر کسی باشد که به صورت کاملا آرام و منطقی، مشکلی نمیبیند که امام از قلب من آگاه باشند و خدا هم نباشند، اینجا هرگز اهل بیت ع از این شخص نمیپذیرند که حتی احتمال بدهد امام ع از قلب او خبر ندارند! این روندی که در این مثال توضیح دادم، تا به آخر مقامات میرود! یعنی هر شخصی فقط مجاز است تا مرزی از مقامات اهل بیت حرکت کند که با اصل مذکور، تصادم نداشته باشد، و در اینجا، دلیر شدن، و چیزی را نفهمیدن، جلو رفتن، باعث شقاوت و ضلالت است، المتقدم لهم مارق و المتأخر عنهم زاهق و اللازم لهم لاحق، اینجا جای دل به دریا زدن و تعارف اهل بیت کردن نیست، یعنی دو چیز حتما باید مد نظر باشد: ۱- هر مقامی را خودشان بیان کرده باشند، ۲- این مقام، در نزد شخص خاص که آن را تصور میکند، به طور قطع، موجب ورود در حوزه خدا شدن نباشد، و گرنه هر بیانی هم از اهل بیت باشد، چون نزد ذهن او، با محکمات معارف ثقلین، سازگاری ندارد، نباید قبول کند و باید نزد خودش تاویل کند، همانگونه که به حق، واژه (ید) در قرآن را تاویل میکند، و هرگز معتقد نمیشود که خداوند دست دارد، و لذا برای خیلی از مردم، به جای اینکه گفته شود امام از دل شما خبر دارند، میگویند: خدا از آنچه در دل شماست به امام خبر میدهد. به هرحال امیرالمؤمنین ع نزد شیعه، اینگونه فرمانروای هستی هستند که خانه ایشان را آتش میزنند و با ریسمان به مسجد میبرند و خم به ابرو نمیآورند! فرمانروای دستبسته شنیدهاید؟ فرمانروائی هستند که در محراب مسجد کوفه، غرق خون بر زمین میافتند! میخواهید بیشتر بگویم؟! آیا اصلا مقامی بالاتر از فرمانروائی برای ما متصور است؟ آیا در یک دانشگاه که اینشتین تدریس میکرد، مدیر دانشگاه، فرمانروای دانشگاه بود یا اینشتین؟ آیا علم الکتاب را داشتن بالاتر است یا فرمانروا بودن؟ آیا فرمانروائی بدون پشتوانه علم، پشیزی میارزد؟ بنده به سهم خود، امام صادق ![]() الكافي ج1/ 257 ...فأومأ بيده إلى صدره و قال علم الكتاب و الله كله عندنا علم الكتاب و الله كله عندنا. و این علم جامع و کامل به قرآن کریم، از فرمانروائی کل عالم بالاتر است، فرمانروا، خادمین آنها از ملائکة هستند، یا از شیعیان آنها مثل سلمان هستند که بعض کارهای او نقل شده است، که حضرت به او فرمودند: ارفق باخیک! یعنی ابوذر، و یا در مدائن، با سنگ ترازوی قصاب، او را حاضر میکند و.... اما باز تکرار میکنم که اگر کسی هر کدام از اینها را تصور کند میگوید پس خداست هر کس اینها را دارد، بر او حرام است چنین امری را معتقد شود، باید صبر کند تا پیکره معارف او، رخش شود، و رخش میباید (تا) تن رستم کشد! . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1322 | |
مهمان
|
نقل قول:
چون خود خداوند خودرا فرمانروای هستی معرفی کردند و شما هم گفتید و این علم جامع و کامل به قرآن کریم، از فرمانروائی کل عالم بالاتر است |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1323 | |
اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَ
تاريخ ثبت نام: Jan 2013
مكان: در زمین خدا زیر سایه پیامبر(ص) و علی(ع)
پاسخها: 1,655
|
نقل قول:
![]() ![]() ![]() لطفا مطلب را با دقت بیشتر بخوانید .
![]() |
![]() |
#1324 | |
عضو ثابت
|
نقل قول:
دوست گرامی، اگر خداوند میفرمایند فرمانروای هستی هستند، یعنی بالاتر از آن نیست؟ آیا فرمانروا بودن بالاتر است یا دیگران را فرمانروا کردن؟ خود قضاوت کنید! آیه: له الملک، بالاتر است، یا قل اللهمّ مالک الملک تؤتی الملک من تشاء و تنزع الملک ممن تشاء؟ پادشاه بالاتر است، یا پادشاه کننده همه پادشاهان؟ و قٰرآن کریم منافاتی بین اینها نمیبیند، در عین حالی که مالک المک، بالاتر از نفس ملک است. و الله العالم . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1325 | |
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Apr 2007
پاسخها: 700
|
بنام خدا
با سلام نقل قول:
![]() دعا میکنیم که این جماعت ان شاالله بفهمند و رستگار شوند!
![]() |
![]() |
تعداد 4 كاربر از ابن علی بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#1326 |
مهمان
|
الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي خَلَقَ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضَ وَجَعَلَ الظُّلُمَاتِ وَالنُّورَ ۖ ثُمَّ الَّذِينَ كَفَرُوا بِرَبِّهِمْ يَعْدِلُونَ1انعام
ستايش خداى را كه آسمانها و زمين را آفريد و تاريكىها و روشنايى را پديد آورد، با اين همه كافران براى پروردگارشان همتا قرار مىدهند. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1327 |
عضو ثابت
|
وَ هُوَ الَّذي يَبْدَؤُا الْخَلْقَ ثُمَّ يُعيدُهُ وَ هُوَ أَهْوَنُ عَلَيْهِ وَ لَهُ الْمَثَلُ الْأَعْلى فِي السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ هُوَ الْعَزيزُ الْحَكيمُ (الروم 27)
لِلَّذينَ لا يُؤْمِنُونَ بِالْآخِرَةِ مَثَلُ السَّوْءِ وَ لِلَّهِ الْمَثَلُ الْأَعْلى وَ هُوَ الْعَزيزُ الْحَكيمُ (النحل 60) . |
![]() |
![]() |
تعداد 5 كاربر از hosyn بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#1328 | |||
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Aug 2004
پاسخها: 2,707
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
آخرين ويرايش فربد ، Saturday 4 June 2016 در 06:00AM. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1329 | |
عضو ثابت
|
نقل قول:
دوما اینجا رینگ بوکس نیست که بخواهیم با استدلالمان دندان کسی را بشکنیم، بلکه هدفمان التیام زخمهایی است که بر اثر اعتقادات اشتباه ممکن است در اذهان پدیدار شود آخرين ويرايش فربد ، Saturday 4 June 2016 در 06:02AM. |
|
![]() |
![]() |
كاربران ذيل از فربد بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
![]() |
#1330 |
مهمان
|
وَإِنْ يَمْسَسْكَ اللَّهُ بِضُرٍّ فَلَا كَاشِفَ لَهُ إِلَّا هُوَ ۖ وَإِنْ يَمْسَسْكَ بِخَيْرٍ فَهُوَ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ17انعام
اگر خدا به تو محنتى برساند، هيچ كس جز او دفعش نتواند كرد، و اگر به تو خيرى برساند بر هر كارى تواناست. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1332 | |
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Aug 2014
مكان: قم
پاسخها: 886
|
نقل قول:
شما وقتی می توانید خورده بگیرید که وحدت و چی توهین است چی نه برای شما حل شده باشد.که اصلا این طور نیست واز دید ما اشتباه است. دید شما کاملا باطل است چون قبلا هم گفتم ومدرک آوردم اگر مدل شما بخواهیم بحث کنیم خیلی از سایت های بزرگ و معتبر که تضاد با وحدت از دید ما ندارند و نظر بزرگان اسلام باید جمع شود. گفتم نکته هم گذاشتم بحث ما و شما بخصوص با دوستان سر تولد شیخین نبود که خورده بگیرید.که چسبیده اید به این بحث تمام گفتگو ها موجود است می توانید رجوع کنید . مگر فقط این بحث بوده که شما اشکال گرفته اید بوده بحثی که عینا در سایت مراجع نظیر آیت الله مکارم شیرازی خورده گرفته اید. مشکل شما این است نظر مخالف خود حالا هر که باشد حتی مرجعی مورد قبول میان مراجع را قبول نداشته وشامل سرزنش می دانید. این مشکل از دید شما هست که عده ای در این سایت شما را حتی بدتر از منافق نامیده اند. شما به نظایر شراب خوری وکفر خلفا وغیره خورده گرفتید که کاملا در اشتباه هستیدو نظر شما موجب تضعیف شیعه و تبری است نه امثال ما. همانجا هم به شما گفتم بجز اون چند کامنت که ملعون وهابی به امام زمان ![]() اما مشکل شما این نبود.که الان آن را چماق کرده اید. مگر فقط با بنده بحث کردید؟؟؟ همان جا هم گفتم اگر لعن وتوهین علنی نسبت به خلفا از بنده دیدید بگویید که چیزی نبود. یاعلی
اللهمَّ العن اولَ ظالم ظلمَ حقَّ محمد و ال محمد و اخِرَ تابِع له علی ذالکَ اشهد ان لا اله الا الله و اشهد ان محمدا رسول الله و اشهد ان علیا بالحق ولی الله. اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و لعن اعدائهم لبیک یا حسین علیه السلام فقط حیدر امیرالمومنین است یاعلی آخرين ويرايش bisetareh ، Saturday 4 June 2016 در 10:38AM. |
|
![]() |
![]() |
تعداد 3 كاربر از bisetareh بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#1333 | |||||||
عضو ثابت
|
نقل قول:
بلکه نظر سیاسی که در تقابل با دستورات ولی فقیه است، در صورتی که بخواهد به صفآرایی در جبهه مقابل ولی فقیه منجر شود، قابل سرزنش میدانم اما گویا ایشان قصد جبهه گیری در مقابل دستورات سیاسی ولی فقیه را نداشته و تنها در جلسه خصوصی قصد طرح بحثی علمی را داشتهاند، ( که شهادت برخی از شاگردانشان گواهی بر این مدعاست)، لذا نه تنها ایشان را شامل سرزنش نمیدانم ، بلکه طرح مسائل گوناگون علمی را حق مسلم ایشان میدانم ولی آن کسانی را شامل سرزنش میدانم که با انتشار نابجای این مباحث علمی در سطح جامعه، آتش تفرقه و سوء تفاهم را بین شیعیان و بلکه بین شیعیان و اهل سنت، مشتعل میسازند نقل قول:
اینجانب نگفتهام که نظر بزرگان اسلام باید جمع شود بلکه بنابر نظر ولی فقیه مصلحت آن است که برخی از بحثها که حاوی مطالب توهین آمیزی به مقدسات اهل سنت است در جلسات خصوصی علمی مطرح گردند در مورد مصادیق توهین هم توضیح دادم که انتشار مسائل مربوط به ظلم ها و خلافهای بزرگان اهل سنت که در نشریات و خبرگزاریهای معتبر، با رعایت اصل عدم توهین به مقدسات اهل سنت منتشر میگردد را صحیح میدانم نقل قول:
اگر منظورتان بحث زنازادگی است آیا جوابتان را در کلام جناب حسین نیافتید؟ نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
حتی اگر مدعی بیطرفی باشد ولی اتهامات آنان را مرتب تکرار نمایید، به نوعی خود مروج آن تهمت گردیدهاید نقل قول:
این نبود که خلفا شراب خوری یا فلان کار را انجام دادهاند یا نه بلکه بحث من این بود که با توجه به فتوی رهبری، بحثهای دینی که حاوی مسائل توهین آمیزی به مقدسات اهل سنت هستند، نمیبایست در اماکن عمومی مطرح شوند آیا شما عمل کردن به این فتوی رهبری را موجب تضعیف شیعه و تبری میدانید؟ |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#1334 | |
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Dec 2015
پاسخها: 419
|
نقل قول:
سلام علی اهله با این که شما اثبات کرده اید که که صحبت کردن با شما آب در هاون کوبیدن و حرف زدن با جمادات است و ما هرچه بگوییم شما باز حرف خود را میزنید و مقصود خود را از کلام ما اراده میکنید اما باز هم به این مطالب پاسخ میدهم تا شاید برای شخص دیگری مفید باشد . همانطور که در قرآن آمده و بنده هم ذکر کردم ان الله یوتی ملکه من یشاء و باتوجه به اینکه تمام هستی ملک خداست پس نتیجه میگیریم که خداوند فرمانروایی و ملک کل هستی را به هرکه بخواهد میبخشد. پس تا اینجا اصل حکومت بر هستی به اذن الله ثابت شد . از بررسی آیه ی انما ولیکم الله و رسوله و الذین آمنوا الذین یقیمون الصلاه و یوتون الزکاه و هم راکعون میبینیم که ولایت رسول خدا و امیرالمومنین ![]() ![]() ![]() اما درمورد ربوبیت عیسی مسیح ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() اگر یک مسیحی بگوید حضرت عیسی ![]() ![]() ![]() مثلا شما میخواهید یک شخص را کتک بزنید . یک وقت بادست خودتان او را میزنید و یک وقت با یک چوب او را میزنید در هر دوصورت فعل زدن خاص شماست ولی در صورت دوم پای چوبی به میان می آید که وسیله ی اعمال قدرت شماست . بدین معنا که دست شما بدون وجود چوب هم قادر به زدن طرف مقابل است اما چوب یک جامد بی جان است که اگر قدرت دست شما نباشد آن چوب به خودی خود قادر به زدن طرف مقابل نیست . به عبارت دیگر چوب در عین اینکه در فعل زدن با شما شریک نیست ولی در اصل زدن شرکت دارد . یعنی اگر شما با چوب شخصی را بزنید هرگز آن شخص از چوب شکایت نمیکند بلکه از شما که عامل کتک خوردن او هستید شکایت میکند نه از چوب که یک وسیله است این مثالی بود که بنده برای فهماندن عوامل طولی به شما زدم که موید مفهوم ولایت امیرالمومنین ![]() ![]() گرچه احتمالا شما بعد از خواندن این متن به همان تهمت های سابق به بنده و شیعیان ادامه میدهید . والسلام علی من اتبع الهدی آخرين ويرايش abotorab ، Saturday 4 June 2016 در 03:26PM. |
|
![]() |
![]() |
تعداد 3 كاربر از abotorab بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#1335 | |
مهمان
|
نقل قول:
و پيامبرشان به آنها گفت: همانا خدا طالوت را به اميرى شما برگماشت. گفتند: از كجا او بر ما حكومت داشته باشد، حال آنكه ما براى اين امر شايستهتريم و او از مال دنيا چيزى ندارد؟ گفت: خدا وى را بر شما برگزيده و او را در دانش و جسم فزونى داده است، و خدا فرمانروايى خويش را به هر كه خواهد مىدهد كه خدا وسعت بخش داناست. پس شما از این آیه فهمیدید که خداوند فرمنروایی هستی رابه علی داده است ؟ اگر برداشته شما از این آیه فرمانروایی هستی است پس طالوت نیز فرمانروای هستی است چون اشاره خداوند در این آیه به فرمانروایی طالوت است |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
كاربراني كه در حال مشاهده اين گفتگو هستند : 1 (0 عضو 1 ميهمان) | |
ابزار گفتگو | |
|
|