![]() |
|
![]() |
#46 |
دوست دارم...
|
ج: بيايد 1كم love بازي
عشق با غرور زيباست ولي اگر عشق را به قيمت فرو ريختن ديوار غرور گدايي كني... آن وقت است كه ديگر عشق نيست... صدقه است
![]() |
#47 |
عضو ثابت
|
...نفرین به اون کسایی که روی دلا پا می ذارن تا که می بینن عاشقی میرن و تنهات می ذارن نفرین به آدمایی که تو سینه ها دل ندارن عاشق عاشق کشین ، رحم و مروت ندارن ......
![]() |
#48 |
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Sep 2007
پاسخها: 3
|
سلام دوستان من تنها در هلند مانده ام کسی متونه منو نجات بده
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
باور نمي كنم .......
تاريخ ثبت نام: Aug 2007
مكان: تهران
پاسخها: 2,459
|
آبي تر از آنيم که بي رنگ بميريم از شيشه نبوديم که با سنگ بميريم تقصير کسي نيست که اينگونه غريبيم شايد که خدا خواست که دلتنگ بميريم
![]() |
#50 |
باور نمي كنم .......
|
نابينا به ماه گفت : دوستت دارم . ــ ماه گفت : چه طوري ؟ تو که نمي بيني . ــ نابينا گفت : چون نمي بينمت دوستت دارم . ــ ماه گفت : چرا ؟ ــ نابينا گفت : اگر مي ديدمت عاشق زيباييت مي شدم ولي حالا که نمي بينمت عاشق خودت هستم
![]() |
#51 |
باور نمي كنم .......
|
به هر طريقي که دوست داري، به هر زباني که مي خواهي، به خدا دعا کن. خدا همه زبانها را مي داند بويژه زبان سکوت را، زبان قلب را. اين زبان، زبان عشق است
![]() |
#52 |
دوست دارم...
|
زندگیم رنگ غروب داشت واسه من طلوع کشیدی
من به انتها رسیدم و توواسم شروع کشیدی دستامو گرفتی ومن دوباره امیدا دیدم روی گلبرگای لاله عکس خوشبختی کشیدم میدونستم که دوباره میای سراغم گر چه بعد تو خاموش میشه شعله گرم چراغ قلبم فاصله بین من وتو بی انتهای بی انتهاست قلب من مثل همیشه بعد تو تنها میمونه چمدون تنهاییمو پیش چشمای تو بستم شیشه غرورمو واسه گریه هات شکستم حالا تو هستی کنارم با یه اسمون ستاره قصه عشق من وتو دیگه انتها نداره
![]() |
#53 |
دوست دارم...
|
تپش
سكوت غمبارشب راباگريه هايم شكستم شكستم تا بتوانم اسودگي ام را بازيابم اهي كشيدم و وخواستم سخني بگويم با توولي نتوانستم بغض گلويم را فشرده بود گوياحرفهايم را ميشنيدي بازبان بي زباني خواسته اي گفتم يارا چه كنم اين راه نه چندان بسيط را برهنه پاي چگونه طي كنم اخر همراهي ات را از من دريغ مدار كه حيرانم در خط زندگي ميانه چرخه زمان در گردشم ميخواستم بمانم در نكته اي روشن ولي روشني در كار نبود اخر چه كنم چه طور باشم ؟ لبانم ازفرط تشنگي اب زلال حقيقت به سخن گشوده نميشود باچشمانم اعتراف به خستگي دارم كاش نگاهم را دوباره بنگري وبيني تا نظاره ام نكني برق چشمانم پرفروغ نميشود ازتپش قلبم چه گويم خودت بهتر ميداني حال مرا در لحظه هاي انتظار كاش سرانجام سايه سبزنامت بر سرم گسترده شود اي تنهاترين مونس من
![]() |
#54 |
دوست دارم...
|
من ميخواستم برسم توي حرفات به صدا
به الفباي نجيب واسه ذكر دعا من ميخواستم برسم به همه كنايه ها به حقيقت تنت به تموم سايه ها دل من دل من ديگه تسليم تو بود با حقارت تنم دل به تعظيم تو بود من ميخواستم برسم به تو خوب و عزيز تا يه سايه بون بشي واسه من وقت گريز نتونست پر بكشه نفس خسته من به صدات نميرسيد لباي بسته من من فقط يه بي نصيب من فقط يه دردمند با حقارت تنم پيش معراج بلند واسه شنيدنت من بايد موج بشم من بايد خاك بشم تو مسير بودنت تو مسير بودنت من عاشق يه اسير مثل عابراي مست مثل برده هاي پير بودنم به چشم تو مثل نامه يا يه خط شايدم گنگ و غريب با يه انشاي غلط
![]() |
#56 |
باور نمي كنم .......
|
كـاش در دهكـده عشق فـراوانـي بـود توي بازار صداقت كمي ارزاني بود كاش به حرمت دلهاي مسافر هر شب روي شفافترين خاطره باراني بـود كاش اگر گاه كمي لطف به هم ميكرديم مختصر بود ولي ساده و پنهاني بود
كاربران ذيل از Karo بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
![]() |
#57 |
باور نمي كنم .......
|
اينم ته love :(( بزرگترين آرزوي عاشق اينه كه كوچكترين آروزي معشوقش باشه)).
تعداد 2 كاربر از Karo بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#58 |
رویا...
پاسخها: 164
|
![]()
خواهم تو شوي محبوب دلم چون نرگس مست ديوانه ي من
عشق بالاترين چيز تو زندگي من بوده اگر چه 6سال با اووني كه دوسش داره حتي حرف نزدم اما خدا خودش ميدوونه كه .... ![]() |
![]() |
![]() |
كاربران ذيل از ROYA1072 بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
![]() |
#59 |
باور نمي كنم .......
|
مي دوني فرق روزگار با آموزگار چيه؟آموزگار اول درس مي ده بعد امتحان مي گيره ولي روزگار اول امتحان مي گيره بعد درس ميده
![]() |
#60 |
باور نمي كنم .......
|
در كافه اي در دهكده اي دور دست در اسپانيا،نزديك شهر اوليت تابلويي وجود دارد كه صاحب كافه در آن را آنجا نصب كرده است با اين مضمون بر آن: ( درست لحظه اي كه موفق به يافتن تمام پاسخ ها شدم همه پرسش ها عوض شد)
![]() |
Bookmarks |
كاربراني كه در حال مشاهده اين گفتگو هستند : 1 (0 عضو 1 ميهمان) | |
ابزار گفتگو | |
|
|
![]() |
||||
گفتگو | آغازگر گفتگو | تالار | پاسخها | عنوان آخرين گفتگو |
آكواريوم و ماهي هاي آكواريومي | بهزاد | علوم و تكنولوژي | 150 | Sunday 28 February 2010 05:01AM |
اصفهان | ارزو | جهانگردي و سفر | 48 | Tuesday 16 December 2008 03:03AM |
تناقض: خاتمیت محمد (ص) و تجدد؟! | spring | دين و دنيا | 6 | Monday 14 July 2008 12:14AM |
---- در احکام اسلامی ----- | شاهین | دين و دنيا | 27 | Sunday 3 February 2008 11:21PM |
غم و شادى در قرآن | ارزو | دين و دنيا | 0 | Thursday 31 May 2007 04:07PM |