![]() |
|
![]() |
#78063 |
همسایه حضرت معصومه سلام الله علیها و علی اخیها
|
ج: اول جواب قبلی رو بده ...از بعدی بپرس..!
نه
![]() زندگیکردن با رئیس جمهور روحانی چطوره؟! ![]()
در آن حال صدایی از پشت سر شنیدم كه به فارسی فرمود: به شیعیان و دوستان بگویید كه خدا را به حق عمه ام حضرت زینب سلام الله علیها قسم دهند، كه فرج مرا نزدیك گرداند. ستاره ی درخشان شام ص 330، به نقل از شیفتگان حضرت مهدی علیه السلام ج 1، ص 251. اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج بحقّ زینب(سلام الله علیها) و اجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و شیعته و المستشهدین بین یدیه |
![]() |
![]() |
![]() |
#78064 |
محموت
|
اون که مهمونه میاد میره بعدی میاد ، زندگی کردن با ج.ا یکم تحملش سخته نشسته قصد رفتنم نداره
![]() چی شد که گفتی بیام اینجا سر بزنم؟
![]() |
#78065 | |
همسایه حضرت معصومه سلام الله علیها و علی اخیها
|
نقل قول:
![]() فرض کن یه کم آب و هوات عوض بشه ![]() اخلاق ما ایرانیا کی خوب میشه؟
در آن حال صدایی از پشت سر شنیدم كه به فارسی فرمود: به شیعیان و دوستان بگویید كه خدا را به حق عمه ام حضرت زینب سلام الله علیها قسم دهند، كه فرج مرا نزدیك گرداند. ستاره ی درخشان شام ص 330، به نقل از شیفتگان حضرت مهدی علیه السلام ج 1، ص 251. اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج بحقّ زینب(سلام الله علیها) و اجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و شیعته و المستشهدین بین یدیه |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
كاربراني كه در حال مشاهده اين گفتگو هستند : 3 (0 عضو 3 ميهمان) | |
ابزار گفتگو | |
|
|
![]() |
||||
گفتگو | آغازگر گفتگو | تالار | پاسخها | عنوان آخرين گفتگو |
هر كي اومد تو جواب بده | ياسمن- | آزاد | 69 | Tuesday 24 June 2014 10:53AM |
لطايف | دوست ايراني . | آزاد | 37 | Tuesday 17 December 2013 10:21AM |
سلامت خواب | صبح | سلامت و پزشكي | 6 | Thursday 29 January 2009 03:05PM |
عدالت جهانی در قرن بیستم | تشنه | اقتصاد و تجارت | 21 | Tuesday 19 September 2006 02:06PM |
يكي به اين سوال جواب بده لطفا!!!! | شاهين | پيشنهاد و انتقاد | 30 | Saturday 22 April 2006 02:52PM |