![]() |
|
![]() |
#361 |
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Sep 2016
پاسخها: 1
|
ج: من چشم پزشک هستم هرکی سوال داره بپرسه....
سلام خوشحالم با سایت شما آشنا شدم من آلرژی دارم هر شب چشامو میخارم صبح خیلی چشمام خشکه و طول می کشه تا بتونم خوب باز کنم البته عفونت و قی نداره چند وقته جلوی چشامو انگار پرده ای می گیره حتما باید پلک بزنم تا بره و دوباره اینطور میشه ممکنه چشامو می مالم مشکل پیدا کرده باشه و این از علائم اولیه کوری باشه متشکرم
|
![]() |
![]() |
كاربران ذيل از فیا بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
![]() |
#362 | |
سازی مخالف
|
نقل قول:
![]() دل ما بدبخت بیچاره هارو با این چیزا میسوزونی کافر ؟ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Oct 2016
|
سلام.من 19 سالمه واز 9 سالگی عینکی شدم.چشمام آستیگمات شدیدم هستن و تفاوت نمره ی دوچشمم زیاده...
یکی 8 و اون یکی تقریبا 3 میخاستم بدونم الان عمل لیزیک برای من جواب میده یا ن؟؟ یا اینکه لنز بذارم بهتر باشه؟ و ی چیز دیگه اینکه راجع ب هزینه های لنز و عمل لیزیک بگید ممنون میشم. منتظر جواب هستم.مرسی |
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Mar 2017
پاسخها: 3
|
با سلام. حدود 3 سالی میشه که چشم سمت راستم صدا میدهد و گهگاهی آنقدر زیاد میشه که حتی پلک میزنم صدایش را میشنوم. اخیرا پلک پایینی ( اسمش را نمیدونم چی بگم ) حالت چسبندگی پیدا کرده و بعضی اوقات میچسبه و چند ثانیه ای باید ور بروم تا درست بشه ، لطفا راهنمایی کنید با تشکر
|
![]() |
![]() |
![]() |
#365 |
مهمان
|
سلام من حدود 5 سال پیش عمل آب مروارید انجام دادم با لنز سمت راستم خوب می بینم ولی با لنز سمت چپی کمی حروف روی کاغذ یا مانیتور سایه دار و نا خواناست. آیا امکان تعویض لنز با برداشتن آن و تغییر شماره لنز وجود دارد؟
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Feb 2017
پاسخها: 7
|
وااا یچه تاپیکی خوبی دکتر جان من یه وسال داشتم چجوریه این خشکی چشم بعد از عمل لیزیم رو از بین ببرم گاهی واقعا کلافه میکنه
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
عسل
|
نقل قول:
چشمتون صدا میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#368 |
مهمان
تاريخ ثبت نام: Aug 2017
|
سلام خسته نباشید
من حدود 1 ماه پیش دکتر رفتم گفتش که باید عینک بزنم اونم دایمی و شماره ی چشمام هم 1 هستش در حالی که من دور رو خیلییی واضح و نزدیک رو هم خیلیی خوب میبینم . حالا با این اوصاف من عینک بزنم؟ اخه وقتی هم که عینک میزنم هیچ تفاوتی با وقتایی که عینک میزنم پیدا نمیکنم... به نظرتون من چی کار کنم؟ ممنون میشم اگر پاسخ دهید ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
مهمان
تاريخ ثبت نام: Nov 2017
|
سلام ببخشید یک چشم من نه دهم هست من به عینک احتیاج دارم؟
|
![]() |
![]() |
![]() |
#370 | |
عضو ثابت
پاسخها: 3
|
نقل قول:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
كاربراني كه در حال مشاهده اين گفتگو هستند : 3 (0 عضو 3 ميهمان) | |
ابزار گفتگو | |
|
|