![]() |
|
![]() |
#17 |
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Jun 2009
مكان: همون جایی که دلبر خونه داره
پاسخها: 3,870
|
نیشتو ببند کچل....خخخ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
یه شهریوری
تاريخ ثبت نام: May 2016
مكان: جایی که دلم باشه
پاسخها: 13
|
ج: در راستای سیاستهای افزایش جمعیت
سللام گلی
سلام محموت خوبین؟؟؟
![]() |
![]() |
#19 |
عضو ثابت
|
سلام وجیهه خوبی خوشی...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
عضو ثابت
|
علیک...کچل
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
تشنه
تاريخ ثبت نام: Mar 2007
پاسخها: 5,427
|
سلام
عید همگی مبارک و طاعات عبادات قبول (کاش اول اینجا پست می زدم هر چی باشه این جا تالار ازاد و ازادتریم البته اگر استارتر محدودیت قائل نمی شد) بذارید فقط از بچه حرف بزنیم اولا وقتی ادم این بچه ها رو می بینهکه اصلا به حرف زده شده اهمیت نمی دن.....پشیمون می شه از ریاد کردن این بچه ها ![]() ![]() نمیدونم فیلم دعوت اقای حاتمی کیا رو دیدین.........صرف نظر از فیلم اسمش خیلی قشنگ و با مسما بود...دیگه نمی خواد چیزی بگم کوتاه سخن این که ما به کسی می گیم جنتل من که بی حساب و کتاب دعوت می کنه....نه اینکه.... برای اینکه معقولانه جواب بدم.......اگر خدا بخواد من یه جین دختر می خوام اسماشونو بگم؟! پسرامم که همون دومادام می شن......اسم اونارم بگم؟!!!!
دستم را قلم می کنم و قلمم را ازدست نمی گذارم، چشم هایم را کور میکنم، گوش هایم را کرمی کنم، پاهایمرا می شکنم، انگشتانم را بند بند می برم، سینه ام را میشکافم، قلبم را می کشم، حتا زبانم را می برم و لبم را میدوزم، اما...
قلمم را دست بیگانه نمی دهم |
![]() |
![]() |
كاربران ذيل از Teshneh بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
![]() |
#23 | |
همسایه حضرت معصومه سلام الله علیها و علی اخیها
|
نقل قول:
الف. بعله. 14 تا ان شاءالله! ب. کلا بچه دوستم! ![]() ![]() ![]() ج و د. ببین 14 تا چون عدد زیادیه یه کم سخته! ![]() ![]()
در آن حال صدایی از پشت سر شنیدم كه به فارسی فرمود: به شیعیان و دوستان بگویید كه خدا را به حق عمه ام حضرت زینب سلام الله علیها قسم دهند، كه فرج مرا نزدیك گرداند. ستاره ی درخشان شام ص 330، به نقل از شیفتگان حضرت مهدی علیه السلام ج 1، ص 251. اللّهمّ عجّل لولیّک الفرج بحقّ زینب(سلام الله علیها) و اجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و شیعته و المستشهدین بین یدیه |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
كاربراني كه در حال مشاهده اين گفتگو هستند : 1 (0 عضو 1 ميهمان) | |
ابزار گفتگو | |
|
|