![]() |
|
![]() |
#361 | |||
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: May 2008
پاسخها: 2,059
|
ج: دین مادری؛ حق یا ناحق؟
نقل قول:
نقل قول:
اکنون اگر کسی در خواب به حضرت عیسی ![]() نقل قول:
و لذا در یک آیه میفرماید: اگر من دون الله را وليّ خود قرار دهید مثل عنکبوت هستید که خانه سست دارد، ولی در آیه دیگر میفرماید: وليّ شما خدا و رسول و مؤمنین خاص هستند، آیا کسی که رسول و مؤمنین را وليّ خود قرار میدهد مثل عنکبوت خانه سست برگزیده است؟ پس چرا تاکید میفرماید: و من یتولّ الله و رسوله و الذین آمنوا فان حزب الله هم الغالبون؟ آیا حزب الله، من دون الله هستند یا نیستند؟ آیا حزب الله، خدا هستند؟ همه عقلاء بشر میفهمند که حزب الله، خدا نیستند، اما من دون الله هم نیستند، چون منظور از کلمه (دون)، غیریت وجودی یا فلسفی یا فیزیکی نیست، بلکه غیریت جهت و منسک و مسلک است، صبغة الله و من احسن من الله صبغة، مگر خدا رنگ دارد؟ هر کس رنگ فیزیکی بفهمد، عاقل نیست. . آخرين ويرايش hosyn ، Wednesday 27 April 2016 در 10:02AM. |
|||
![]() |
تعداد 4 كاربر از hosyn بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#362 | |
عضو ثابت
|
نقل قول:
دوست گرامی، شما تعجب من را میخوانید اما حرف طرف بحث من را نمیخوانید؟! ایشان گفتند رمز اختلاف و تفرقه، کنار گذاشتن قرآن است، و من گفتم پس چگونه کسانی که میگویند ما فقط و فقط با قران کار داریم باز اختلاف نظر دارند؟ اگر قرار است قرآنیون هم بگویند: دین، دین آزادی است، و هر کدامشان برداشت خودشان را از قرآن داشته باشند، که باز همان همان شد! اختلاف و تفرقة! پس کو محوریت قرآن برای رفع اختلاف؟! و اما قرآن کریم، این گوهر یگانه در تمام عوالم وجود و هیاکل هستی، پس خیلی رمز و راز دارد، اینچنین نیست که ریز به ریز جریانات کون و مکان که در آن هست، با فاصله گرفتن از نور الهی به دست آید، هیهات، قرآن اشاره میفرماید: اگر ما این قرآن را بر کوه نازل کنیم از هم میپاشد! و همچنین میفرماید: لو ان قرآنا سیرت به الجبال او قطعت به الارض او کلم به الموتی! دوست گرامی، شما که طرفدار قرآن هستید آیا میتوانید با خواندن یک آیه قرآن، کوه را به حرکت آورید؟ اگر هستید خوشا به حال شما، اما اگر آیه را یک جوری معنا میکنید که آبروی من و شما که مدعی طرفداری قران هستیم نرود بدانید بوئی از قرآن نبردهایم. . |
|
![]() |
![]() |
#363 | ||
عضو ثابت
|
[C
نقل قول:
نقل قول:
سلام علیکم ورحمه الله دوست عزیز جواب سوال خود را دراین متن پیدا نکردم سوالم رااین طور تصحیح می کنم چرا دراین آیاتی که دوست قرآنیم ازقرآن راجب تعداد صلاه آورده اند نماز ظهرنیست لطفا ازهمین قرآن جواب دهید. درضمن چطوریک شخص می تواند عقال شترش را که گم كرده آن را در كتاب خدا پيدا کند : ولی شخص دیگر نباید سوالی راجب صلاه ونحوه انجام دادن وتعداد آن که این آیات به عینه بدون جاسازی ورمز و راز جلوی دیدگان همه ما بسان گوهری درخشان که نورافشانی می کند ودرتابلوی زیبای قرآن همگان را به نظاره نشسته راه خود را از این کتاب پیداکندعلت چیست آخرين ويرايش هام ، Wednesday 27 April 2016 در 09:41PM. |
||
![]() |
![]() |
#364 | ||||||
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Mar 2016
پاسخها: 1,226
|
نقل قول:
نقل قول:
به خاطر اینکه من قرآن را در کل می بینم نه در جزء و هر کس چون من قران را در کل به نظاره بنشیند الهی بودن آن برایش قطعیست اما او هرگز قادر نیست این باور قطعیت را به کس دیگری منتقل کند مگر اینکه آن شخص به شرایط لازم برای درک قران رسیده باشد . نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
یعنی او هیچ حدیث و روایتی را در کنار قرآن قرار نمی داد؟ سعی کن قبل از اینکه چیزی بگویی اول تحقیق کن. |
||||||
![]() |
كاربران ذيل از ghanet بابت اين نوشته مفيد تشكر كردهاند : |
![]() |
#365 | ||||
مهمان
|
نقل قول:
اگر خواندن غیر خداوند صحیح و موجب رحمت خداوند است من خواندن خداوند به تنهایی را انتخاب کردم اگر خداوند به این دلیل می خواهد مرا عذاب کند بگذار بخاطر خواندن خودش به تنهایی مرا عذاب کند . نقل قول:
نقل قول:
اگر منبع فهم ما هم همانند منبع فهم مسیحیها باشد چی ؟ نقل قول:
مثَل آنان كه سواى خدا را اوليا گرفتند، مثَل عنكبوت است كه خانهاى بساخت. و كاش مىدانستند، هر آينه سستترين خانهها خانه عنكبوت است. اگر به آیه بعدی توجه کرده باشی خداوند علت اینکه اگر کسی غیر خدااولیایی انتخاب کند مثل عکبوت خانه سست برگزیده است را بیان می فرمایند به آیه خوب توجه کنید إِنَّ اللَّهَ يَعْلَمُ مَا يَدْعُونَ مِنْ دُونِهِ مِنْ شَيْءٍ ۚ وَهُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمُ42 خداوند آنچه را جز او مىخوانند، مىداند و هم اوست شكستناپذير حكيم. خداوند از خواندن غیر خود نام می برند یعنی اینکه اولیایی غیر از خداوند انتخاب کنیم و آنها را بخوانیم اگر در جایی از قرآن خداوند فرموده باشند که رسول و مومنین از دنیا رفته ولی شما هستند اگر آنهارا بخوانید مثل این است خدارا خوانده باشی حق با شماست ولی می بینیم که خداوند بارها مارا از خواندن من دون الله منع کرده اند |
||||
![]() |
![]() |
#366 | |||
عضو ثابت
|
نقل قول:
http://www.iranclubs.org/forums/show...&postcount=126 نقل قول:
و اما قرآن کریم راجع به نماز ظهر سخن گفته است یا خیر؟ این را هم چند بار ذکر کردم، ولی وقتی کسی فقط حرف خودش را تکرار میکند چه میشود کرد؟ شما اگر برای آخرت خودتان دلتان میسوزد به یک سایت عرب زبان بروید اعم از مسلمان و کافر، از هزاران عرب سؤال کنید ای عربها شما از دلوک شمس چه میفهمید؟ اگر گفتند وقت ظهر میفهمیم، آیا فردا مقابل خدا حجتی دارید که بگویید در قرآن نماز ظهر نیامده؟ جوهری صاحب صحاح اللغة، لغوی است که کتابش را از اعراب بیابانی جمعآوری کرده ببینید اولین معنای دلوک را زوال شمس ذکر میکند: http://www.iranclubs.org/forums/show...05#post2337205 نقل قول:
و نیز قرآن کریم به جای دو نماز، جمع میآورد و میفرماید: بر نمازها و نماز وسط، محافظت کنید، اگر فقط دو نماز بود، نمازها و نماز وسط معنا نداشت، اما ایشان آیه به این واضحی را میپیچاند که نماز وسط، بله! شما نمیدانید یعنی چه؟ این خیلی خطرناک است! و...: نقل قول:
نقل قول:
|
|||
![]() |
![]() |
#367 | |
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Apr 2007
پاسخها: 700
|
با پوزش فراوان از استاد حسین
![]() استاد دیدن اینگونه نوشته ها باعث از دست رفتن تحمل میشود نقل قول:
وقتی میگوئیم که شماها حتی به قران کریم هم هیچگونه اعتقادی ندارید بی دلیل نمی گوییم! به این آیات قران توجه کن بَدِيعُ السَّمَاوَاتِ وَالأَرْضِ وَإِذَا قَضَى أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُن فَيَكُونُ ﴿۱۱۷﴾ [او] پديد آورنده آسمانها و زمين [است] و چون به كارى اراده فرمايد فقط مىگويد [موجود] باش پس [فورا موجود] مىشود ....................................................... قَالَتْ رَبِّ أَنَّى يَكُونُ لِي وَلَدٌ وَلَمْ يَمْسَسْنِي بَشَرٌ قَالَ كَذَلِكِ اللّهُ يَخْلُقُ مَا يَشَاءُ إِذَا قَضَى أَمْرًافَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُن فَيَكُونُ ﴿۴۷﴾ [مريم] گفت پروردگارا چگونه مرا فرزندى خواهد بود با آنكه بشرى به من دست نزده است گفت چنين است [كار] پروردگار خدا هر چه بخواهد مىآفريند چون به كارى فرمان دهد فقط به آن مىگويد باش پس مىباشد ................................................. إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا ﴿۳۳﴾ خدا فقط مىخواهد آلودگى را از شما خاندان [پيامبر] بزدايد و شما را پاك و پاكيزه گرداند .................................................... واگر حتی بخواهید مانند برادران اهل سنت این آیه را به زنان پیامبر مرتبط کنید با چندین مشگل روبرو خواهید شد 1. بوسیله نمونه های قدیمی قران ثابت میکنم که آیه 33 امروزی در گذشته 2 آیه مجزا بوده است ![]() 2. در عینحال مشگل تضاد ادعایتان را نیز با آیات 30 سوره احزاب و آیات 4 و 5 سوره تحریم نمی توانید حل کنید پس کورمسلکان بی دین حداقل به ادعای خودتان پایبند بوده و حداقل قران را بپذیرید و منافق نباشید
![]() |
تعداد 3 كاربر از ابن علی بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#368 | |||||
عضو ثابت
|
نقل قول:
خدا لعنت کند هر کس که غیر او را میخواند. نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
وقتی چیزی من دون الله شد، خواندن او هم متناسب با آن، شرک و نابخشودنی است، اما اگر چیزی من دون الله نشد، مثل آیه شریفه: کسانی که با تو بیعت میکنند همانا فقط و فقط با خدا بیعت میکنند! اینجا خواندن او هم خواندن من دون الله نیست، درخواست شفا از حضرت عیسی ![]() اگر برعکس فکر کنیم، یعنی اول سراغ خواندن برویم، و بعد هر چه خواندن بود را به خواندن غیر خدا نسبت بدهیم، قرینه کلام را از مفاد عقلانی و عرفی خودش خارج کردهایم. مثالی از آیه دیگر بیاورم: لا تجعلوا دعاء الرسول کدعاء بعضکم بعضا، اینجا از خواندن پیامبر ![]() مثالی واضحتر بگویم: آیا مگر غیر از این است که خداوند متعال همه را آفریده؟ آیا مگر غیر از این است که قدرت دارد هر کس را خواست هدایت کند؟ آیا خدا در هدایت کردن من و شما، نیاز به غیر خودش دارد؟ آیا نیاز به زبان خاص دارد؟ آیا قرآن، خود خود خداست؟ آیا درخواست هدایت از قرآن وتمسک جستن به قرآن، درخواست از غیر خداست؟! چرا باید بر سر واضحات بحث کنیم؟! آیا قرآن، خود خداست یا من دون الله است؟ . |
|||||
![]() |
![]() |
#369 | ||||||
عضو ثابت
|
دوست گرامی، چرا تدلیس در گفتمان میکنید؟! تکه عبارت من را حذف میکنید و جواب میدهید که دقیقا همان تکه، جواب شماست! عبارت من این بود: (پدر و پسر و روح القدس یک عقیده است نه یک واقعه، و لذا تواتر در آن معنا ندارد،) هر چند عقائد بر طبق وقائع شکل میگیرند اما معنایش این نیست که عقائد هم متواتر منطقی هستند.
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
. آخرين ويرايش hosyn ، Thursday 28 April 2016 در 12:54AM. |
||||||
![]() |
تعداد 5 كاربر از hosyn بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#370 | |
عضو ثابت
|
نقل قول:
ببین قوم پیامبر چگونه او را انکار می کردند و کتابش را به هیچ می گرفتند: وَإِذْ قَالُوا اللَّهُمَّ إِنْ كَانَ هَٰذَا هُوَ الْحَقَّ مِنْ عِنْدِكَ فَأَمْطِرْ عَلَيْنَا حِجَارَةً مِنَ السَّمَاءِ أَوِ ائْتِنَا بِعَذَابٍ أَلِيمٍ ( انفال آیه 32) آنگاه که گفتند: «پروردگارا! اگر این ( کتاب) حق است و از طرف توست، بارانی از سنگ از آسمان بر ما فرود آر! یا عذاب دردناکی برای ما بفرست! آنها نیز گمان نمی کردند تعالیم دین مادریشان کوچکترین اشکالی داشته باشد و الا اینگونه عذاب خود را از خداوند طلب نمی کردند. پس این شما و این هم قرآن |
|
![]() |
![]() |
#371 | ||
عضو ثابت
|
فَمَنْ حَاجَّكَ فيهِ مِنْ بَعْدِ ما جاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعالَوْا نَدْعُ أَبْناءَنا وَ أَبْناءَكُمْ وَ نِساءَنا وَ نِساءَكُمْ وَ أَنْفُسَنا وَ أَنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْكاذِبينَ (آلعمران 61)
پس هر كه در اين [باره] پس از دانشى كه تو را [حاصل] آمده، با تو محاجه كند، بگو: «بياييد پسرانمان و پسرانتان، و زنانمان و زنانتان، و ما خويشان نزديك و شما خويشان نزديك خود را فرا خوانيم سپس مباهله كنيم، و لعنت خدا را بر دروغگويان قرار دهيم.» (61) نقل قول:
پس هر كه در اين [باره] پس از دانشى كه تو را [حاصل] آمده، با تو محاجه كند، بگو: «بياييد پسرانمان و پسرانتان، و زنانمان و زنانتان، و ما خويشان نزديك و شما خويشان نزديك خود را فرا خوانيم سپس مباهله كنيم، و لعنت خدا را بر دروغگويان قرار دهيم.» (61) نقل قول:
فَمَنْ حَاجَّكَ فيهِ مِنْ بَعْدِ ما جاءَكَ مِنَ الْعِلْمِ فَقُلْ تَعالَوْا نَدْعُ أَبْناءَنا وَ أَبْناءَكُمْ وَ نِساءَنا وَ نِساءَكُمْ وَ أَنْفُسَنا وَ أَنْفُسَكُمْ ثُمَّ نَبْتَهِلْ فَنَجْعَلْ لَعْنَتَ اللَّهِ عَلَى الْكاذِبينَ (آلعمران 61) پس هر كه در اين [باره] پس از دانشى كه تو را [حاصل] آمده، با تو محاجه كند، بگو: «بياييد پسرانمان و پسرانتان، و زنانمان و زنانتان، و ما خويشان نزديك و شما خويشان نزديك خود را فرا خوانيم سپس مباهله كنيم، و لعنت خدا را بر دروغگويان قرار دهيم.» (61) . |
||
![]() |
![]() |
#372 | ||
عضو ثابت
تاريخ ثبت نام: Apr 2007
پاسخها: 700
|
خوانندگان به خوبی دریافته اند که امثال این آیه شما را شامل میشود
يُخَادِعُونَ اللّهَ وَالَّذِينَ آمَنُوا وَمَا يَخْدَعُونَ إِلاَّ أَنفُسَهُم وَمَا يَشْعُرُونَ﴿۹﴾ با خدا و مؤمنان نيرنگ مىبازند ولى جز بر خويشتن نيرنگ نمىزنند و نمىفهمند (۹) نقل قول:
نقل قول:
![]() و تا اینجا همه گان دریافته اند که شماها حتی در ادعای ایمانتان به قران نیز صادق نیستید!
![]() |
تعداد 3 كاربر از ابن علی بابت نوشتن اين پست تشكر كردهاند : |
![]() |
#373 | |
عضو ثابت
|
نقل قول:
آیا در بین این چندین میلیارد بشر، از زبانها و ملیتهای مختلف، کسی هست که اگر تحقیق کند مثلا بگوید ما شک داریم که اصلا مغول به ایران حمله کرده است یا خیر؟ چرا شک نمیکند؟ چرا اگر گفته شود که تمام تاریخ قبل از ۱۵۰ سال را، همه و همه، یهودیها درست کردند، گوینده را نرمال نمیدانند؟ آیا کسی هست از مسلمان و غیر مسلمان، که بگوید ما شک داریم که اصلا جنگ جمل و صفین بوده است یا خیر؟ چرا شک نمیکند؟ چون طرفین دعوی بر وقوع آن اتفاق دارند، و اگر بگوید چون جنگ جمل و صفین در قرآن نیامده من قبول ندارم چه نگاهی به او میکنند؟ یکی از مهمترین اسباب قطعیت فازی و تواتر یک واقعه، وقوع درگیری است، درگیریها مهمترین سازندگان تواتر قطعی هستند، چون در وقت درگیری، طرفین تا میتوانند به نفع خودشان موضعگیری میکنند، و ناظر ثالث عاقل، واقعیات را از موارد اشتراک و اتفاق نظر طرفین، کشف میکند. یکی از درگیریهای لفظی تاریخی بین معاویه و سعد بن ابی وقاص را تاریخ ثبت کرده است، وقتی که معاویه در شرائط سیاسی ملتهب، عتاب کرد سعد را که چرا با ما همراهی نکردی و حاضر نشدی علي ![]() ![]() ای منصفین، ببینید این درگیری معاویه و سعد را شیعهها نقل نکردند، همه و همه و همه نقل کردند، صحیح مسلم اهل سنت هم نقل کرده که آن را تالی تلو قرآن از نظر اعنبار میدانند، یعنی کسانی که معاویه نزد آنها در کمال احترام است و خال المؤمنین است، آنها همگی این درگیری معاویه و سعد را نقل کردند، چه کسی احتمال میدهد یک درگیری دروغ را طرفین دعوای شیعه و سنی، نقل کنند؟ اگر دروغ بود، در اولین روزی که این دروغ پخش میشد، طرفداران معاویه به شدت موضع میگرفتند و ثابت میکردند که حرفی که نبوده است به دروغ در زبانها آمده است، اما خود طرفدارن معاویه هم سینه به سینه این را نقل کردند: http://shamela.ws/browse.php/book-1727#page-7299 صحيح مسلم (4/ 1871) 32 - (2404) حدثنا قتيبة بن سعيد، ومحمد بن عباد - وتقاربا في اللفظ - قالا: حدثنا حاتم وهو ابن إسماعيل - عن بكير بن مسمار، عن عامر بن سعد بن أبي وقاص، عن أبيه، قال: أمر معاوية بن أبي سفيان سعدا فقال: ما منعك أن تسب أبا التراب؟ فقال: أما ما ذكرت ثلاثا قالهن له رسول الله صلى الله عليه وسلم فلن أسبه، لأن تكون لي واحدة منهن أحب إلي من حمر النعم، سمعت رسول الله صلى الله عليه وسلم يقول له، خلفه في بعض مغازيه، فقال له علي: يا رسول الله خلفتني مع النساء والصبيان؟ فقال له رسول الله صلى الله عليه وسلم: «أما ترضى أن تكون مني بمنزلة هارون من موسى؟ إلا أنه لا نبوة بعدي» وسمعته يقول يوم خيبر «لأعطين الراية رجلا يحب الله ورسوله، ويحبه الله ورسوله» قال فتطاولنا لها فقال: «ادعوا لي عليا» فأتي به أرمد، فبصق في عينه ودفع الراية إليه، ففتح الله عليه، ولما نزلت هذه الآية: {فقل تعالوا ندع أبناءنا وأبناءكم} [آل عمران: 61] دعا رسول الله صلى الله عليه وسلم عليا وفاطمة وحسنا وحسينا فقال: «اللهم هؤلاء أهلي» آنقدر مطلب واضح است که هر منصف میفهمد که این قضیه درگیری لفظی معاویه و سعد، درست است، چون طرفدارن معاویه وقتی مثلا شرح صحیح مسلم نوشتند مجبور شدند کار معاویه را یک توجیهات بارد بکنند که به مبانی فرهنگی اهل سنت برخورد نداشته باشد، اگر یک ذره شک در آن بود، از روز اول مقابلش میایستادند، نه خود را مجبور ببینند توجیهات عجیب کنند! نووی در شرح صحیح مسلم میگوید: باید اینها را تاویل کنیم، و تمام چیزهایی که در نقل موثقین آمده، قابل تاویل است! مثلا معاویه هرگز سعد را امر به دشنام دادن نکرد، بلکه فقط سبب دشنام ندادنش را پرسید، تا ببیند کار سعد از روی تقوایش بوده یا جهت سیاسی داشته؟! و...: شرح النووي على مسلم (15/ 175) قوله (إن معاوية قال لسعد بن أبي وقاص ما منعك أن تسب أبا تراب) قال العلماء الأحاديث الواردة التي في ظاهرها دخل على صحابي يجب تأويلها قالوا ولا يقع في روايات الثقات إلا ما يمكن تأويله فقول معاوية هذا ليس فيه تصريح بأنه أمر سعدا بسبه وإنما سأله عن السبب المانع له من السب كأنه يقول هل امتنعت تورعا أو خوفا أو غير ذلك فإن كان تورعا وإجلالا له عن السب فأنت مصيب محسن وإن كان غير ذلك فله جواب آخر ولعل سعدا قد كان في طائفة يسبون فلم يسب معهم وعجز عن الإنكار وأنكر عليهم فسأله هذا السؤال قالوا ويحتمل تأويلا آخر أن معناه ما منعك أن تخطئه في رأيه واجتهاده وتظهر للناس حسن رأينا واجتهادنا وأنه أخطأ قوله . |
|
![]() |
![]() |
#374 | |
عضو ثابت
|
نقل قول:
|