![]() |
|
![]() |
#16 | |
همانا صبح نزديك است
|
ج: بررسی سرقت علمی در رسالۀ دکترای حسن روحانی
نقل قول:
قرآن هم کپی پیست تورات هست ![]() اینند طرفداران روحانی ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
عضو
|
تمام داستان های بنی اسرائیلی از ادم تا موسی عینا در تورات بوده و همچنین بخشی از انجیل، شما برو اندازه بگیر ببین چه حجمی میشه.
بعد برو ده تا رساله ی مراجع تقلید رو باز کن و مقایسه کن. بعد بگو همه سرقت علمی کردن! درباره طرفداری از روحانی، روحانی حتی کف خواسته های من هم نیست. فکر نمیکنم درصد اشتراک فکری من با کسی مثل روحانی به ۵۰ هم برسه ولی ناچارم، جریان فکری که شما طرفدارش هستی فاجعه ست و من فاجعه بودنش رو امروز متوجه نشدم. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
همانا صبح نزديك است
|
نقل قول:
اما تسلیم حقیقت بشوید و سیلی به صورت حقیقت نزنید. این کار روحانی با معاییر علمی جهانی تقلب و کپی برداری است و آسمان و ریسمان به هم بافتن ندارد. از آنجا که قانون و علم ساحت مقدسی در غرب دارد، به زودی دانشگاه گلاسکو این مدرک را پس خواهد گرفت و نمی دانم در صورت رای آوردن روحانی با یک رئیس جمهور آبروریخته در جهان چه خواهید کرد.
آخرين ويرايش صبح ، Sunday 14 May 2017 در 12:53PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
عضو ثابت
|
از زمان انتشار اين ادعاها مشخص است كه ادعاي انتخاباتي است
به رغم ادعای مخالفان، این جنبش حق طلبانه و معنوی کوچکترین ارتباطی با خارج ندارد و کاملا داخلی است و ملت ما به خوبی نسبت به اهمیت این فاصله گذاری با بیگانگان آگاه است و بر اساس تجربیات دویست ساله خود نسبت به نیات اجانب با سوءظن برخورد میکند.»
«...أيها الناس إن دماءكم وأعراضكم حرام عليكم إلى أن تلقوا ربكم كحرمة يومكم هذا في شهركم هذا في بلدكم هذا – ألا هل بلغت اللهم فاشهد...» |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks |
کلیدواژه ها |
حسن روحانی, دولت یازدهم, دکتری, روحانی, مدرک |
كاربراني كه در حال مشاهده اين گفتگو هستند : 1 (0 عضو 1 ميهمان) | |
ابزار گفتگو | |
ارزيابي اين گفتگو | |
|
|