![]() |
|
|
روزنوشت ها (وبلاگ ها) | پوپ | فهرست اعضاء | تقويم | جستجو | نوشته هاي امروز | تالارها خوانده شد | جریان زندۀ تالارها |
چی تو فکرته؟ ![]() |
|
[140]
|
نمایش دیوارۀ کنجکاو1 | |||||||||||||||||||
کنجکاو1 به سرنگار گوساله طلایی پاسخ داد.
"
نقل قول:
مگر خداوند قرار نبود بررو ی زمین آدم را خلیفه قرار دهد پس چطور یک باره سراز بهشتی که خداوند درقیامت به مومنین وعده داده سردراوردند ؟ اگر واقعا آن جنت همان بهشت متقیان است شیطان آنجا چکار می کرد آیا بدیها نیز در بهشت جای دارند ؟ نقل قول:
نقل قول:
درباره نور آفتاب گفتی که در باغی که آدم وحواسکونت داشت اذیتشان نمی کرد یعنی شما می گوئید در آن باغ (جنت ) ویا بگفته شما بهشت خورشید وجود نداشته و به این خاطر نور آفتاب اذیتشان نمی کرد ؟ یا نه بخاطر سایه درختان از نور خورشید درامان بودند ؟ " 4 ساعت پيش
"
نقل قول:
شما هم از بعضی از سخنانت چنین می توان فهمید که نیم نگاهی به سخن غیر خداوند دارید . مثلا حبیب نجار مشخص است که درباره اش خارج از قرآن داستانی شنیده ای وگر نه کجا خداوند از حبیب نجار نام برده اگر واقعا فقط بر طبق قرآن سخن می گوئید کجا ی قرآن از روح انسان سخن می گوید که از بدن خارج می شود ؟ در کل آیا اعتقاد به این روحی که مذاهب به آن معتقد هستند قر آن است یا بر گرفته از سخن غیر ؟ دین خالص آن دینی است که فقط بر طبق آیات قرآن باشد نه حرف و حدیث دیگران " يك روز پيش
"
نقل قول:
سَابِقُوا إِلَى مَغْفِرَةٍ مِنْ رَبِّكُمْ وَجَنَّةٍ عَرْضُهَا كَعَرْضِ السَّمَاءِ وَالْأَرْضِ أُعِدَّتْ لِلَّذِينَ آمَنُوا بِاللَّهِ وَرُسُلِهِ ذَلِكَ فَضْلُ اللَّهِ يُؤْتِيهِ مَنْ يَشَاءُ وَاللَّهُ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِيمِ ﴿۲۱﴾ همانطور خداوند می فرمایند : وَاتَّقُوا النَّارَ الَّتِي أُعِدَّتْ لِلْكَافِرِينَ ﴿۱۳۱﴾ و از آتشى كه براى كافران آماده شده است بترسيد (۱۳۱) آتش برای کافرین آماده شده است . چطور شهدا مستقیم میروند بهشت ؟ اما کافرین کابوس می بینند ؟ مگر جهنم را آماده نکردند ؟ " 2 روز پيش
"
نقل قول:
آيا شما مطمئن هستيد كه در قرآن ماضي به جاي مستقبل بكار نرفته ؟ [ نقل قول:
راستی اگر الان عده ای مردمان در بهشت و عده ای دیگر در جهنم هستند پس چرا وقتی از گورها برمی خیزند می گویند چه کسی مارا از آرا مگاهمان برانگیخت و تازه می فهممند پیامبران راست می گفتند یعنی این هزاران یا شاید ملیونها سال خبر نداشتند قَالُوا يَا وَيْلَنَا مَنْ بَعَثَنَا مِنْ مَرْقَدِنَا هَذَا مَا وَعَدَ الرَّحْمَنُ وَصَدَقَ الْمُرْسَلُونَ ﴿۵۲﴾ مى گويند اى واى بر ما چه كسى ما را از آرامگاهمان برانگيخت اين است همان وعده خداى رحمان و پيامبران راست مى گفتند (۵۲) و یا چرا وقتی از گورها برانگیخته می شوند فکر می کنند ساعتی بیش درنگ نکردند ؟ یعنی انقدر در جهنم به آنها خوش می گذشته که این زمان چند هزارساله یا شاید ملیون ساله را ساعتی بیش نمی دانستند ؟ وَيَوْمَ تَقُومُ السَّاعَةُ يُقْسِمُ الْمُجْرِمُونَ مَا لَبِثُوا غَيْرَ سَاعَةٍ كَذَلِكَ كَانُوا يُؤْفَكُونَ ﴿۵۵﴾ و روزى كه رستاخيز بر پا شود مجرمان سوگند ياد مى كنند كه جز ساعتى [بيش] درنگ نكرده اند [در دنيا هم] اين گونه به دروغ كشانيده مى شدند (۵۵) " 2 روز پيش
"
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
درست مثل کسی است که درخواب ست گذرزمان را احساس نمی کند " 2 روز پيش
"
نقل قول:
3 روز پيش
" اگر به قرآن توجه کنی آدم و حوا از اولش در همین زمین بودند نه جای دیگر فقط بخاطر نافرمانی که کردند نعمتهایی که داشتند امنیت وارامشی که داشتند ازشان گرفته شد "
3 روز پيش
"
نقل قول:
اول اينكه ما در قرآن كلمه ولفظ بهشت نداريم آنچه در كتاب خداست كلمات جنت وجنات (جمع)آمده كه در زبان عرب بمعني باغ محلي كه درختان بسياري دارد ...خداند هم در مورد باغهاي زميني وهم در باره باغهائي كه در آخرت به متقيان وعده فرموده جنت وجنات بكار برده بنابراين حضرت آدم در باغي پر از نعمت در روي همين كره زمين بوده...اما دلايل ديگر خداوند ابتداي خلقت آدم مي فرمايد: واذ قال ربک للملائکة انی جاعل فی الارض خلیفة...صحبت از قراردادن آدم در زمين است بعد چطور سر از بهشت درآورده؟! نقل قول:
مگر نشنیده ای مردگان وقتی زنده می شوند فکرمی کنند جز ساعتی درنگ نکرده اند . وَيَوْمَ تَقُومُ السَّاعَةُ يُقْسِمُ الْمُجْرِمُونَ مَا لَبِثُوا غَيْرَ سَاعَةٍ كَذَلِكَ كَانُوا يُؤْفَكُونَ ﴿۵۵﴾ روم " 3 روز پيش
" جناب اسد این همه آیات داریم درباره زنده شدن مردمان در قیامت و آیاتی داریم که می گوید هرچه درآسمانها وزمین است نابود می شود آیاتی داریم که نشان می دهد انسانها وقتی برانگیخته می شوند درست مثل اصحاب کهف تصور می کنند یک روز یا کمتر از یک روز درنگ کرده اند بعد در آیه 71 سوره مریم خداوند می فرمایند :
وَإِنْ مِنْكُمْ إِلَّا وَارِدُهَا كَانَ عَلَى رَبِّكَ حَتْمًا مَقْضِيًّا ﴿۷۱﴾و هيچ كس از شما نيست مگر [اينكه] در آن وارد مى گردد اين [امر] همواره بر پروردگارت حكمى قطعى است (۷۱) ثُمَّ نُنَجِّي الَّذِينَ اتَّقَوْا وَنَذَرُ الظَّالِمِينَ فِيهَا جِثِيًّا ﴿۷۲﴾آنگاه كسانى را كه پرهيزگار بوده اند مى رهانيم و ستمگران را به زانو درافتاده در [دوزخ] رها مى كنيم (۷۲) چطور کسی وارد بهشت می شود بدون اینکه رستاخیز برپا شود و به حساب و کتابش رسیدگی مشود بهشتی که خداوند از آن سخن می گویند قیامت برپا می شود شما به آیات دیگر هم توجه کنید نه اینکه مثل آنها یی که آیه ای را از قرآن جدا می کنند و بر طبق آن حکم می کنند " 3 روز پيش
کنجکاو1 به سرنگار سوالاتی از جناب اسد امیدوارم مثل کنجکاو نباشند ! ! ! ! پاسخ داد.
" جناب اسد اگر مایل هستی ادامه گفتگو را در تاپیک کوساله طلایی یا انکارشرک ادامه بدهیم جناب غلوی از بس غلو کرده وشنیده که مغزش این مطالب رو درک نمی کند و به چرند گفتن می افتد "
4 روز پيش
کنجکاو1 به سرنگار سوالاتی از جناب اسد امیدوارم مثل کنجکاو نباشند ! ! ! ! پاسخ داد.
"
نقل قول:
ب ه آنان چيزى جز آنچه به من فرمان دادهاى نگفتهام گفتهام كه خداوند را كه پروردگار من و پروردگار شماست بپرستيد، و مادام كه در ميان آنان بودم بر آنان شاهد و ناظر بودم و چون روح مرا گرفتى تو خود [ناظر و] نگاهبان آنان بودى و تو بر همه چيز شاهدى (۱۱۷) آیه قرآن می فرماید که عیسی چنین گفته .آیا این یعنی قیامت برپاشده ؟ " 4 روز پيش
"
نقل قول:
و اما برخي از آيات قرآن كه نشان مي دهند بهشت مربوط به روزي ديگر(يوم الآخر) است نه امروز: [21:105] ولقد كتبنا في الزبور من بعد الذكر ان الارض يرثها عبادي الصلحون ما در زبور و نيز در ساير کتب آسماني مقرر داشته ايم که زمين را عبادت کنندگان صالح من به ميراث برند. [7:128] قال موسى لقومه استعينوا بالله واصبروا ان الارض لله يورثها من يشاء من عباده والعقبة للمتقين موسى به قومش گفت از خدا يارى بجوييد و صبر كنيد. زمين متعلق به خداست و او آن را به هر يك از بندگانش كه برگزيند، عطا مى كندو عاقبت از آن پرهيزكاران است. [39:74] وقالوا الحمد لله الذي صدقنا وعده واورثنا الارض نتبوا من الجنة حيث نشاء فنعم اجر العملين آنها خواهند گفت: "ستايش خدا را كه به وعده اي كه به ما داد، عمل كرد و ما را وارث زمين قرار داد تا هر طور که بخواهيم از بهشت لذت ببريم." چه پاداش خوبي براي عمل كنندگان! ما مي دانيم زمين كنوني در روز قيامت بكلي متلاشي شده و از بين خواهد رفت ؛ بنا براين زميني كه قرار است بهشت تقوا پيشگان و صالحان باشد هنوز بوجود نيامده است. [30:8] اولم يتفكروا في انفسهم ما خلق الله السموت والارض وما بينهما الا بالحق واجل مسمى وان كثيرا من الناس بلقائ ربهم لكفرون چرا در خود نمي انديشند؟ خدا آسمان ها و زمين و آنچه را ميان آنهاست، جز براي منظوري خاص و تا مدتي معين نيافريد. اگرچه اکثر مردم به ديدار با پروردگار خود ايمان ندارند. [46:3] ما خلقنا السموت والارض وما بينهما الا بالحق واجل مسمى والذين كفروا عما انذروا معرضون ما آسمان ها و زمين و آنچه را ميان آنهاست، نيافريديم مگر به دليلي خاص و مدتي محدود. كساني كه ايمان ندارند، از هشدارهايي كه به آنها داده مي شود، كاملا غافل هستند. اگه آسمانها و زمين اجل دارن و با سر اومدن اين اجل از بين ميرن ، اونوقت خداوند براي چي بهشتو آفريده؟ چون بهشتم تو آسمونه و با از بين رفتن اون از بين ميره. " 4 روز پيش
" برای آدمی که باقرآن بیگانه است و قرآن دلیل نمی شود الان بهشت وجوددارد البته درناکجاآباد "
5 روز پيش
" مگرما الان جای به اسم بهشت داریم؟ "
5 روز پيش
کنجکاو1 به سرنگار انکار شرک پاسخ داد.
" آنچه مانع از اتحاد بشروتشکیل جامعه قرآنی می شود شرک است .
اما شرک چیست ؟ در قرآن آیات فراوانی وجود دارند که مفهوم شرک را خیلی صریح و روشن تبیین می کنند، اما اگر بخواهم یکی را نام ببرم که دیگر هیچ شک و شبهه ای باقی نمی گذارد، این جمله از آیه ۱۲۱ سوره انعام است: إِنَّ الشَّيَاطِينَ لَيُوحُونَ إِلَىٰ أَوْلِيَائِهِمْ لِيُجَادِلُوكُمْ ۖ وَإِنْ أَطَعْتُمُوهُمْ إِنَّكُمْ لَمُشْرِكُونَ شیاطین به اولیاء خود چیزهایی وحی می کنند تا با شما به مجادله برخیزند، اگر از اولیاء شیطان اطاعت کنید بطور قطع مشرک خواهید بود. در اینجا مشرک به کسی اطلاق شده که از وحی شیاطین اطاعت می کند و بر این اساس، آنچه شیاطین و حی کردهاند می شود شرک. شیطان همواره احکام و اوامر خود را به رسولان الهی، اعم از ملائکه و پیامبران منسوب می سازد و دقیقاً فرآیند وحی را شبیه سازی می کند، با این تفاوت که در مورد الله، هم حکمی که وحی شده به خداوند تعلق دارد و هم ملائکه و انبیاء حقیقی هستند. اما در مورد شیطان نه آنچه وحی شده به خداوند تعلق دارد و نه پیامبران و فرشتگان هرگز چنین احکامی را ابلاغ کرده اند. علت این که خداوند آنچه را شیطان وحی کرده شرک نامیده از این بابت است که شیطان با نسبت دادن اوامر و احکام خود به فرستادگان الهی، در حقیقت خداوند را در آن احکام شریک می سازد و به دروغ امر خود را امر خدا معرفی می کند. البته در قرآن شرک دو نوع است: یکی شرک استعانت و دیگری شرک تعبد اما چون شرک استعانت نهایتاً به تعبد ختم می شود، بالغ بر ۹۰ درصد آیات قرآن نازل شده اند تا شرک تعبد را برای ما تبیین کنند و ما را از آن بر حذر دارند. اگر بدانید هدف نهایی قرآن این است که همه انسانها را با یکدیگر متحد و یکپارچه نماید و رشته های مودت و اخوت را در میان آنها برقرار سازد و یک جامعه آرمانی را بوجود آورد اما آنچه همواره مانع از تشکیل چنین جامعه ای شده، همین شرک تعبد است . یک تصور اشتباهی که در مورد مشرک وجود دارد این است که او تماثیل و مجسمه هایی را که به دست خود ساخته، خدای خود قرار می دهد و از آن اجسام بی حس و شعور حاجت می خواهد و طلب شفاعت دارد. در حالی که چنین تصوری هرگز در ذهن مشرک نمی گذرد و هیچ یک از اقوامی که قرآن از انها اسم می برد چنین تصوری نداشته اند. در باور یک مشرک این تماثیل و مجسمه ها نمادهایی از ملائکه، انبیاء و مقدسینی هستند که او با خدا شریک ساخته است. " يه هفته پيش
"
نقل قول:
وَإِذْ قَالَ اللَّهُ يَا عِيسَى ابْنَ مَرْيَمَ أَأَنْتَ قُلْتَ لِلنَّاسِ اتَّخِذُونِي وَأُمِّيَ إِلَهَيْنِ مِنْ دُونِ اللَّهِ قَالَ سُبْحَانَكَ مَا يَكُونُ لِي أَنْ أَقُولَ مَا لَيْسَ لِي بِحَقٍّ إِنْ كُنْتُ قُلْتُهُ فَقَدْ عَلِمْتَهُ تَعْلَمُ مَا فِي نَفْسِي وَلَا أَعْلَمُ مَا فِي نَفْسِكَ إِنَّكَ أَنْتَ عَلَّامُ الْغُيُوبِ ﴿۱۱۶﴾ و [ياد كن] هنگامى را كه خدا فرمود اى عيسى پسر مريم آيا تو به مردم گفتى من و مادرم را همچون دو خدا به جاى خداوند بپرستيد گفت منزهى تو مرا نزيبد كه [در باره خويشتن] چيزى را كه حق من نيست بگويم اگر آن را گفته بودم قطعا آن را مى دانستى آنچه در نفس من است تو مى دانى و آنچه در ذات توست من نمى دانم چرا كه تو خود داناى رازهاى نهانى (۱۱۶) مَا قُلْتُ لَهُمْ إِلَّا مَا أَمَرْتَنِي بِهِ أَنِ اعْبُدُوا اللَّهَ رَبِّي وَرَبَّكُمْ وَكُنْتُ عَلَيْهِمْ شَهِيدًا مَا دُمْتُ فِيهِمْ فَلَمَّا تَوَفَّيْتَنِي كُنْتَ أَنْتَ الرَّقِيبَ عَلَيْهِمْ وَأَنْتَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ شَهِيدٌ ﴿۱۱۷﴾ جز آنچه مرا بدان فرمان دادى [چيزى] به آنان نگفتم [گفته ام] كه خدا پروردگار من و پروردگار خود را عبادت كنيد و تا وقتى در ميانشان بودم بر آنان گواه بودم پس چونمرا گرفتى تو خود بر آنان نگهبان بودى و تو بر هر چيز گواهى (۱۱۷) آیات 116 و117 سوره مائده گفتگوی خداوند با عیسی است که اعتراف به بی اطلاعی می کند و می گوید تا درمیانشان بودم گواهشان بودم بعداز اینکه مردم تو بر آنها نگهبان بودی و برهر چیزی گواهی این یعنی عیسی بعدازمرگش از هیچ چیزی که بین مردم رخ داده آگاهی نداشته و قتی کسی هم از چیزی آگاه نباشه صدای آنهارا هم نمی شنود در باره زمان حیات پیامبر خداوند در سوره توبه آیه 101 می فرمایند : وَمِمَّنْ حَوْلَكُمْ مِنَ الْأَعْرَابِ مُنَافِقُونَ وَمِنْ أَهْلِ الْمَدِينَةِ مَرَدُوا عَلَى النِّفَاقِ لَا تَعْلَمُهُمْ نَحْنُ نَعْلَمُهُمْ سَنُعَذِّبُهُمْ مَرَّتَيْنِ ثُمَّ يُرَدُّونَ إِلَى عَذَابٍ عَظِيمٍ ﴿۱۰۱﴾ و برخى از باديه نشينانى كه پيرامون شما هستند منافقند و از ساكنان مدينه [نيز عده اى] بر نفاق خو گرفته اند تو آنان را نمى شناسى ما آنان را مى شناسيم به زودى آنان را دو بار عذاب مى كنيم سپس به عذابى بزرگ بازگردانيده مى شوند (۱۰۱) وقتی پیامبر حتی منافقین پیرامون خودش را که درکنارش زندگی می کنند را نمی شناسد چگونه می تواند صدا ی میلیونها انسان را بشنود و ازرازهای درونی آنها آگاه باشد " يه هفته پيش
"
نقل قول:
اگر خداوند می خواستند نام می بردند . در آیه اشاره به زنها دارد مثل اینکه این قسمت خوشایند شما نیست . یعنی خداوند معاذالله نمی دانستند زنان پیامبر در حد مباهله نیستند که به پیامبر کفتند بگو زنانمان و شما زنان را قلم گرفتید و فقط دختر پیامبر ا آوردید ؟ اگر حدیث کسا نبود شما چطور از آیه می فهمیدید اهل بیت یعنی دختر و داماد و نوادگان پیامبر آن هم نه همه از نوادگان فقط یکی جزاهل بیت است ؟ پس تکلیف بقیه فرزندان امامان چه می شود آنها اهل بیت پیامبر نیستند ؟ این شما ئید که خودرا به درودیوار می کوبید که مفهوم آیه را عوض کنید و آنچه را می خواهید از آیه دربیاورید " يه هفته پيش
"
نقل قول:
همسر ابراهیم وقتی از شنیدن آن خبر دچار تعجب می شود ملائکه به او می گویند آیا از فرمان خدا تعجب می کنی و در اینجا چون مخاطب صرفاً یک زن است ، ضمیر تعجب می کنی را به صورت مونث می آورد اما آنجا که این زن به عنوان خانواده ابراهیم مورد خطاب قرار می گیرد با ضمیر مذکر بیان می شود. " يه هفته پيش
"
نقل قول:
پس بیشتراز این خود و عقیده ات را ضایع تر نکن " يه هفته پيش |