![]() |
|
|
روزنوشت ها (وبلاگ ها) | پوپ | فهرست اعضاء | تقويم | جستجو | نوشته هاي امروز | تالارها خوانده شد | جریان زندۀ تالارها |
چی تو فکرته؟ ![]() |
|
[140]
|
جریان زندۀ تالارها | ||||||||||||||||||||||||||||||||||
hosyn به سرنگار ارزیابی پتانسیل بقاء پاسخ داد.
"
نقل قول:
انگیزه اصلی من از ایجاد این تاپیک، خاطرهای از ایام دانشآموزی است که مدتها در ذهنم بوده آن را مطرح کنم و در ابتدای این تاپیک بحث به صورت دیگری پیش رفت، و مدتی هم تاخیر شد، و با مطرح شدن موضوعی مرتبط با این بحث در تاپیک «مصاحف قران کریم..» دوباره به یاد این تاپیک افتادم که آنچه که غرض اصلی من از ایجاد این تاپیک بود را اصلا در اینجا مطرح نکردم. در آنجا گفتند: نقل قول:
نقل قول:
این عبارت کتاب ریاضی سوم راهنمایی دهه پنجاه صفحه ۲۵۵ است: نقل قول:
اما هر چه بیشتر پیشتر رفتم این سخن را دور از واقعیت دیدم، به طوری که الآن با قاطعیت عرض میکنم که ایرانی امروزی دو راه بیشتر ندارد، و هر دو راه به خود نیاکان او برمیگردد، یا آنها افرادی ضعیف و بی عقل بودند و اشتباهات بزرگی را مرتکب شدند، و یا افرادی فرهیخته و دارای نبوغ بودند و آگاهانه راه خود را انتخاب کردند. چه کسی در حمله اعراب به ایران شک دارد؟ و چه کسی در آسیبپذیری ملت شکستخورده در جنگ تردید میکند؟ و لذا دیدید در عبارت کتاب ریاضی دهه ۵۰ راجع به قرن اول و دوم، آمده بود: «تمام زیرکی و هوشمندی آنان در راه دفع تسلط بیگانه...» و کتاب «دو قرن سکوت» زرینکوب در دهه ۳۰ از مشهورترین وقایع آن دوران است، ۷۰ سال است این کتاب نوشته شده و هنوز برای بررسی و نحقیق، نو و زنده است، چون سبب میشود شواهد تاریخی، چند باره، مورد مداقه قرار گیرد، و خود نویسنده پس از حدود بیست سال کتاب «کارنامه اسلام» را نوشت که واکنشهای مختلف در پی داشت. اما ایرانی که مسلمان معتقد است، خوب، نگاه خاص خود را به ایران و اسلام دارد، ولی ایرانی که اعتقاد به اسلام ندارد خیلی سخت است که قبول کند نیاکان او تقصیر دارند! و گویا برایش ممکن نیست که همه چیز را به گردن اسلام نیندازد! پس از خاطره کتاب ریاضی دوران مدرسه، دو خاطره بعد آن برایم پیش آمد که هر دو جالب بود، یکی برخورد به نقد هما کاتوزیان از کتاب دو قرن سکوت در اینجا: یعنی نقد از کسی که گرایش مذهبی ندارد اما خلاصه اعتراف میکند که «نگاه مبتنی بر «دورهٔ سکوتِ» ایرانیان را میتوان ناشی از تعصب ملیگرایانهٔ مدرن به ایران دانست که کاتوزیان آن را در تضاد با حقایق تاریخی میداند» ، و دیگری مقدمه دانالد گیلیس بر ترجمه فارسی کتاب خودش «فلسفه علم در قرن بیستم» که بسیار زیبا نگاه یک غیر ایرانی به عملکرد نیاکان ایرانیان را به تصویر میکشد، دانالد گیلیس به جای اینکه بگوید: «دانشمندان ایرانی ناچار بودند آثار خود را به عربی بنویسند» میگوید نوابغ ایرانی در انتخاب زبان عربی برای نوشتن کتابهای علمی خود، الگوی تمام عیار برای عصر حاضر هستند!: نقل قول:
ولی قطع نظر از این خاطرهها، آنچه به عنوان مهمترین نکته میخواهم روی آن تاکید کنم، نقاط حساس تاریخ است که ایرانیان به طور کامل و ۱۰۰٪ آزادی انتخاب پیدا کردند، و نه تنها اسلام را رها نکردند و نگفتند: های! چقدر خوب شد که از یوغ عرب رها شدیم! بلکه برعکس وقتی خود اسلام در خطر قرار گرفته بود با تلاش فراوان به بقاء اسلام کمک کردند، چه کسی در حمله مغول و چنگیز به ایران شک دارد؟ چه کسی در اینکه خلافت ۵۰۰ ساله عباسی توسط هلاکو از بین رفت شک دارد؟ چه کسی در اینکه چنگیز و هلاکو مسلمان نبودند شک دارد؟ خوب، چه شد؟ ایرانیان چه کردند؟ آیا گفتند بهبه! یک نفس راحت از دست اسلام بکشیم؟! مغول را سپر قرار دهیم و انتقام قرنهای خود را از اسلام و عرب بگیریم؟ یک ایران بهشتگونه بدون اسلام را پایهریزی کنیم؟ آیا با محو شدن خلافت اسلامی و سیطره مغول، طبیعی نبود که چنین کاری ایرانیان بکنند؟ اما چه کردند؟ آیا برعکس عمل نکردند؟ تمام نوهها و نتیجههای چنگیز که بر ایران حکومت کردند را همگی مسلمان کردند و نگذاشتند حکومت و سیطره مغول بتواند اسلام را از بین ببرد، پس کجا رفت آن احساس اجبار؟ کسانی که قرنها از روی ناچاری نتوانستند حتی کتب خود را به زبان فارسی بنویسند و عربی نوشتند، آیا حالا وقت احساس آرامش نیست؟ پس کو آثارش؟ آیا مسلمان کردن احفاد مغول، واکنش مناسب آن بود؟!!! . " 12 ساعت پيش
hosyn به سرنگار مصاحف قرآن كريم شبه هولوگرامي تحريف ناپذير پاسخ داد.
"
نقل قول:
خاطره فراموش نشدنی از کتاب ریاضیات دهه ۵۰ دارم، برای ما دانشآموزان مقطع راهنمایی، چنین وانمود میکردند که ایرانیان در تحت سلطه عجیب اعراب بودند، و ناچار بودند کتابهای علمی خود را به زبان عربی بنویسند! برای من در آن زمان، سنجش صحت این مقال، زمانبر بود، اما امروزه با چند لینک مستند ساده میتوان صحت و سقم آن را محک زد. این عبارت کتاب ریاضی سوم راهنمایی دهه پنجاه صفحه ۲۵۵ است: نقل قول:
. " 12 ساعت پيش
کنجکاو1 به سرنگار انکار شرک پاسخ داد.
"
نقل قول:
پیامبران وظیفه داشتند که پیام پروردگاررا به مردم برسانند و این مردم بودند که اختیارداشتند به ماانزال الله ایمان بیاورند . اگر آنچه را که شنیده ای کنار بگذاری و به آیه توجه کنی خداوند می فرمایند : این گونه خداوند پلیدی را بر افرادی که ایمان نمیآورند قرار میدهد. مردم اختیار دارند که ایمان بیاورند یا ایمان نیاورند اجباری هم در کارنیست . خداوند هم کسایی را که ایمان آورده یاری میدهد کسایی هم که ایمان نمی آورند و لجاحت می کنند و فقط بدنبال اعتقاد پدران خود وحرف و حدیث غیر هستند را رها می کند آیا درک این نوضوع سخت است که نمی فهمی أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا إِنْ تَنْصُرُوا اللَّهَ يَنْصُرْكُمْ وَيُثَبِّتْ أَقْدَامَكُمْ ﴿۷﴾ اى كسانى كه ايمان آورده ايد اگر خدا را يارى كنيد ياريتان مى كند و گامهايتان را استوار مى دارد (۷) يُثَبِّتُ اللَّهُ الَّذِينَ آمَنُوا بِالْقَوْلِ الثَّابِتِ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا وَفِي الْآخِرَةِ وَيُضِلُّ اللَّهُ الظَّالِمِينَ وَيَفْعَلُ اللَّهُ مَا يَشَاءُ ﴿۲۷﴾ خدا كسانى را كه ايمان آورده اند در زندگى دنيا و در آخرت با سخن استوار ثابت مى گرداند و ستمگران را بى راه مى گذارد و خدا هر چه بخواهد انجام مى دهد (۲۷)[ " 12 ساعت پيش
"
نقل قول:
این کلیپ رو نگاه کن ببینم دروغ می گویم و تهمت می زنم حیدر خالق هفت آسمانی خالق ارض وسمایی اگر بازهم کمه تادلت بخواد از این کفرگوییها بسیاراست خواستی بازهم بیارورم که نگویی تهمت آیا اعتقاد داشتن به خالق هفت آسمانی علی و یا فرمانروای هستی و خاکم روز قیامت علی توحید است ؟ که می گویی تهمت می زنی " 13 ساعت پيش
hosyn به سرنگار مصاحف قرآن كريم شبه هولوگرامي تحريف ناپذير پاسخ داد.
"
نقل قول:
فرمودید: «اگر بگوییم که تحدی به جمیع شئون قرآن کریم است لازم می آید که بعضی شئون آن -از جمله همین جنبه های تدوین تکوین بودن آن - قابل اثبات و تفهیم برای افراد عادی جامعه نباشد» فرق بسیار است بین اینکه بگوییم تحدی به جمیع شئون قرآن کریم است و اینکه بگوییم تحدی به هویتی است که دارای جمیع شئون ذاتیه خودش است، و مقصود بنده دومی است، و اگر عبارتی موجب ایهام اول شده است، اشتباه از بنده بوده است. فرمودید: «آیه شریفه به چیزی تحدی می کند که قابلیت نشان دادن و تبیین کردن داشته باشد . این قرآن که در مقابل خصم به آن تحدی شده است چیزی جز همین الفاظ نبوده است.» شما خودتان شک ندارید از اینکه میگویید: «جز همین الفاظ نبوده» مقصودتان نفس اصوات بدون معانی و معارف آنها نیست، و در فرمایش شما اصلا روی نکتهی لایهای بودن تحدی، تاکید نشده است، یعنی اگر این عبارت بنده تاکید نشود بحث سر نمیرسد: «تحدی، یک رمز اصلی و لایه مرکزی دارد، و آن اصل است، تحدی به هویت شخصیتی قرآن کریم است، اما از آنجا که هویت شخصیتی، شئون بسیار زیادی دارد، این تحدی اصلی و مرکزی، خود را در لایههای دیگر هم نشان میدهد.» نقل قول:
فرمودید: «آنچه در زمان نزول آیات مورد توجه بوده است همین قرآنی بوده است که در قالب لفظ حضرت قرائت می فرمودند پس عرفا تحدی به همین قرآن است از این رو همین قرآن ملفوظ باید فی نفسه دارای جهات اعجاز باشد.» در این جهت با هم شریک هستیم که همین قرآن ملفوظ باید دارای جهات اعجاز باشد، و اتفاقا اصل مقصود من اثبات اعجاز برای همین قرآن ملفوظ است، و سابق عرض کردم: نقل قول:
اما ابتدا باید ببینیم «ملفوظ» یعنی چه؟ آیا اگر فرض بگیریم پیامبر خدا ص سوره مبارکه کوثر را مینوشتند و اصلا قرائت نمیکردند، آنچه شما میگویید محقق نمیشد؟ به گفته شما حتما باید قرائت میفرمودند تا بتوان تحدی کرد؟ الفاظ، طبایع دارند که آنها نقش اصلی در هویت بخشیدن به قران کریم دارند، و لذا ابتدا بحث را بر سر هویات شخصیتی پسین بردم تا ثمراتش در ادامه نمودار شود. ما با تحریک لسان، فردی از کاف مثلا تولید میکنیم، اما اصلا قدرت نداریم تا نفس طبیعت حرف کاف را تولید و تلفظ کنیم، و طبیعت کاف است که وجود لفظی صوتی دارد، و وجود کتبی منقوش دارد، و وجود ذهنی متصور دارد، و وجود.... اما همه این وجودها متفرع بر این است که عقل، طبیعت کاف را درک کرده است، طبیعت را عقل دارد و سپس فردی از آن را ایجاد کند، به انواع وجودات لفظی و کتبی و... فرمودید: «قضیه « لو کان لبان » را بسیاری از جوانان امروزی قبول ندارند چون که در ذهنشان احتمال مخفی کردن و محو کردن پررنگ است خصوصا با لحاظ بستر تحدی و محیط و مناطق اسلامی که قریب به 1400 سال است تحت سلطه ی مسلمانان است .» بخشی از مطالب این بخش را نوشتم و تاخیر افتاد، ان شاء الله عرض میکنم. " يك روز پيش
علوی به سرنگار انکار شرک پاسخ داد.
"
نقل قول:
فَمَنْ يُرِدِ اللَّهُ أَنْ يَهْدِيَهُ يَشْرَحْ صَدْرَهُ لِلْإِسْلَامِ ۖ وَمَنْ يُرِدْ أَنْ يُضِلَّهُ يَجْعَلْ صَدْرَهُ ضَيِّقًا حَرَجًا كَأَنَّمَا يَصَّعَّدُ فِي السَّمَاءِ ۚ كَذَٰلِكَ يَجْعَلُ اللَّهُ الرِّجْسَ عَلَى الَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ آن کس را که خدا بخواهد هدایت کند، سینهاش را برای (پذیرش) اسلام، گشاده می سازد؛ و آن کس را که بخاطر اعمال خلافش بخواهد گمراه سازد، سینهاش را آنچنان تنگ میکند که گویا میخواهد به آسمان بالا برود؛ این گونه خداوند پلیدی را بر افرادی که ایمان نمیآورند قرار میدهد! اگر بنا باشد خداوند متعال تنها هدایت کننده باشد و فقط او باشد پس واقعا نیازی نبود انبیاء الهی و کتب الهی در دسترس بندگان خداوند متعال قرار گیرد چون بنا به گفته و تو و منطق تو (این سخنان از دیدگاه تفکر و اعتقاد توست ) این کار بیهوده است و کار بیهوده با ذات خداوند متعال در تضاد است . در این که شکی نداری ؟ ؟ ؟ اگر اینی که میفرمایید صحیح باشد چرا خداوند یکصدوبیست و چهار هزار پیامبر و آنهمه کتاب آسمانی نازل کرده است و خودش همه را هدایت نکرده است ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ اگر اینچنین باشد معاد و روز حساب و کتاب بی معنی میشود من و تو که هدایتمان دست خداوند متعال است خدا چرا باید من و تو را عذاب کند چون هدایت نشدیم و خدا هدایتمان نکرده است مگر خداوند متعال عادل نیست این عمل کجا عدالت است ؟ ؟ ؟ این کار عملا مصداق بی عدالتی و پارتی بازی است ! ! ! ! خداوند متعال به تمام انسان ها و مخلوقات خودش اختیار داده است . هدایتی که خداوند متعال با قلب افراد می کند اول بنا به اختیار خودشان است و خداوند آنها را کمک می کند تا بیشتر هدایت شوند و ... حال دقیقا موضوع عکس آن صادق است مقلا کسی که قاتل دختر رسول الله ![]() ![]() نقل قول:
خداوند متعال در آیه می فرمایند اهل بیت ![]() 1) بعدا هرکس هر تهمتی دلش خواست به آنها نزند از هر مدلی . یعنی هر حرف یا تهمت که به اهل بیت ![]() 2)همانطور که میدانید مقام نبوت برای اشخاص یک عمل انتسابی نزد خداوند متعال است و هرکس را که بخواهد انتخاب میکند همانطور که می تواند و می خواهد فلان شخص پیامبرش باشد همانطور هم می تواند اهل بیت ![]() 3) نکته سوم از همه مهم تر است آن هم این است خداوند متعال آنها را از همه پلیدی ها پاک کرده است و این مقام عظیم را به آنها داده است و از طرفی قدرت اختیار را به آنها داده و آنها می توانند گناه کنند ولی هرگز این کار را انجام نمی دهند . هرگز هرگز هرگز . " يك روز پيش
"
نقل قول:
هرکسی که دو یا چند خدا دارد و حتی آن خدای اصلی که خالق اصلی کل است را نمی پرستد و کس دیگری را بجای او میپرستد قطعا از نظر من کافر است . تو هم سعی کن بجای جدل و دروغ گفتن و تهمت زدن بیشتر روی افکارت فکر کنی و فقط فکر نکنی خودت کسی هستی و به جایی و مقامی رسیده ای . والسلام . " يك روز پيش
Freedom1 به سرنگار ترامپ برجام را پاره کرد! پاسخ داد.
" https://nypost.com/2021/01/16/irania...-ships-report/
خودشون هم میدونن وقتی لازم شد این موشک میتونه ۱۶۰ کیلومتر اینورتر فرود بیاد و نماد قدرت ارتش آمریکا یعنی ناو هواپیمابر رو با خدم و حشم به کف دریا بفرسته، هرچند برای این کار سلاح بسیار بهتری وجود داره: https://www.aparat.com/v/Pcyo3 " يك روز پيش
"
نقل قول:
اما اگر می گوئید که کار آنها اشکالی ندارد و کافرو مشرک نیستند پس عقیده شما هم مثل آنها است واشتباهی نکردم . بازهم که نگفتی که چرا درباره فرمانروای هستی علی چیزی نگفتی؟ حالا بگو آنهارا کافرومشرک می دانید یانه ؟ " يك روز پيش
"
نقل قول:
چرا شلوغش می کنی خود آیه را که آوردم بخون خداوند می فرمایند آنها که ایمان نمی آورند پلیدی را برآنها قرار می دهد اگر هدایت دست پیامبران بود اول از همه خانواده و نزدیکان خودرا هدایت می کردند بعد به قوم خودمی فهماندند نوح این همه سال بین قوم خود بود فقط تعداد کمی ایمان آوردن آنهم منهای همسر و پسرش اگر دست نوح بود که همه ایمان می آوردند و اینهمه سختی نمی کشید فَمَنْ يُرِدِ اللَّهُ أَنْ يَهْدِيَهُ يَشْرَحْ صَدْرَهُ لِلْإِسْلَامِ وَمَنْ يُرِدْ أَنْ يُضِلَّهُ يَجْعَلْ صَدْرَهُ ضَيِّقًا حَرَجًا كَأَنَّمَا يَصَّعَّدُ فِي السَّمَاءِ كَذَلِكَ يَجْعَلُ اللَّهُ الرِّجْسَ عَلَى الَّذِينَ لَا يُؤْمِنُونَ ﴿۱۲۵﴾ پس كسى را كه خدا بخواهد هدايت نمايد دلش را به پذيرش اسلام مى گشايد و هر كه را بخواهد گمراه كند دلش را سخت تنگ مى گرداند چنانكه گويى به زحمت در آسمان بالا مى رود اين گونه خدا پليدى را بر كسانى كه ايمان نمى آورند قرار مى دهد (۱۲۵) انعام کسی که بخواهد بفهمد با توجه به آیه می فهمد کسی هم مثل تو نخواهد بفهمد نمی شودکاریش کرد . وظیفه پیامبران ابلاغ ماانزالله بود نقل قول:
إِنَّمَا يُرِيدُ اللَّهُ لِيُذْهِبَ عَنْكُمُ الرِّجْسَ أَهْلَ الْبَيْتِ وَيُطَهِّرَكُمْ تَطْهِيرًا مگر خداوند نخواسته که اهل بیت را از پلیدی پاک کند. اگر خداوند خواسته اهل بیت گناه نکنند و گناه را ازآنها دورکند دیگر چه فضیلتی دارد برای آنها چرا باید دیگران رابه جهنم ببرد در صورتی که اگر مثل اهل بیت پاکشان می کرد مرتکب گناه نمی شدن ؟ " يك روز پيش
علوی به سرنگار سوال بسیار ساده از جناب کنجکاو ( شاید جواب بدهد )!!! پاسخ داد.
" کنجگاو اینجا نمی آید چرا بنظرتان ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ ؟ "
يك روز پيش
"
نقل قول:
نقل قول:
حرف الکی نزن و که من کی گفته ام و ... ثابت کن با دلیل و مدرک فکر نکنم و آیا شما از ... و این قبیل حرف ها غیر قابل قبول است فقط نقل قولی که می آوری کامل بیاور " يك روز پيش
"
نقل قول:
ثابت کن ! ! ! ! ! فرقی نمی کند این سوالات چگونه طرح میشوند و سود به حال توندارد . رحمت خداوند چگونه شامل افراد میشود ؟ ؟ ؟ با گفته تو یعنی تمام نعوذ بالله انبیا الهی و کتب الهی یعنی کشک و هدایت خداوند متعال جبری است و آنهایی که خداوند متعال خوشش از آنها می آید هدایت میشوند و یکتا پرست ! ! ! عقل وقتی نباشد و چشم کو و گوش کرد همچون انعام یک چیزی می گویی که که خلاف تمام ادیان الهی است ! ! ! ! اگر این که تو می گویی درست باشد پس خداوند نباید کسی که یکتاپرست نشده است را عذاب کند چون خودش آن شخص را هدایت نکرده و این کار انصاف نیست که کسی را که خداوند خلق کرده و هدایت نکرده و راه راست خودش را به آن نداده عذاب کند . این اوج نامردی و بی انصافی است که با صفت عدل خداوند متعال در تضاد کامل است ! ! ! ! این چه دین مسخره ای که از خودت با توهم خودت ساختی ؟ ؟ ؟ ؟ شرف نداشتی و پاسخ ندادی اگر انبیاء الهی نبودند تو چکار میکردی ؟ ؟ ؟ " يك روز پيش
" https://www.aparat.com/v/VtrQ9/%D8%B...88%D9%84%D8%A7
قُلْ إِنَّمَا أَنَا بَشَرٌ مِثْلُكُمْ يُوحَى إِلَيَّ أَنَّمَا إِلَهُكُمْ إِلَهٌ وَاحِدٌ فَمَنْ كَانَ يَرْجُو لِقَاءَ رَبِّهِ فَلْيَعْمَلْ عَمَلًا صَالِحًا وَلَا يُشْرِكْ بِعِبَادَةِ رَبِّهِ أَحَدًا ﴿۱۱۰﴾ بگو من هم مثل شما بشرى هستم و[لى] به من وحى مى شود كه خداى شما خدايى يگانه است پس هر كس به لقاى پروردگار خود اميد دارد بايد به كار شايسته بپردازد و هيچ كس را در پرستش پروردگارش شريك نسازد (۱۱۰)کهف " يك روز پيش
"
نقل قول:
نقل قول:
اگر از هم کیشان شما نبودند و آنهارا کافر ومشرک می دانید که گفتند لااله الازهرا و یا گفتد فرمانروای هستی و حاکم روزقیامت علی است از شما معذرت خواهی می کنم پس چرا درباره فرمانروای هستی علی چیزی نگفتی آیا بااین ادعا موافقی؟ نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم شما ازآنها نباشید که اعتقاد به خانواده خداوند دارند و ار آنها بیزاری می جوئید " يك روز پيش
"
نقل قول:
نقل قول:
راستی شما خودت به تنهایی این سوالهارو طرح می کنی یا کسی هم کمکت می دهد ؟ " يك روز پيش
عبدالعلی69 به سرنگار ***ایام حزن آل الله وخانه نشینی مولا وشهادت ام ابیها سلام الله علیهما تسلیت *** پاسخ داد.
"
نقل قول:
![]() يك روز پيش
علوی به سرنگار سوال بسیار ساده از جناب کنجکاو ( شاید جواب بدهد )!!! پاسخ داد.
" فعلا که از ورود به اینجا به خودش ترسیده
![]() ![]() 2 روز پيش
" بازم می گویم جوابی ندادی فقط و فقط آسمان ریسمان بافتی و فیلم بازی کردی و خواستی بحث را عوض کنی
انقدر فلج نیستی که نتوانی در آن یکی تاپیک حاضر شوی منتهی نیامدن در آن تاپیک جلوی ضرر را می گیرد و باعث میشود یک اینجا جواب ام کتاب را ندهی و از گیر جناب عبدالعلی فرار کنی و دوم باعث میشود مجددا ابرویت نرود و احمق به نظر نرسی ![]() ![]() ![]() نقل قول:
نقل قول:
1-) تو گفتی من میگویم لا اله الا زهرا باید نشان دهی که من این حرف را زده ام وگرنه جز بالایی ها هستی ؟ ؟ ؟ ؟ کارت به کسی دیگر نباشد ما با دیگران کاری نداریم منظور خود من هستم 2-) باید نشان دهی که من گفته ام باید یک نفر دیگر بپرستید یا حتی گفته ام میشود کسی دیگر را مثل خداوند پرستید ؟ ؟ ؟ 3-) باید نشان دهی هر جا که نام خداوند متعال را آوردی من مشمئز شدم یا ناراحت گردیده ام ؟ ؟ ؟ فقط این نکته یادت باشد هر نقل قولی که میزنی لین ارجاع به نقل قول موجود باشد . نامردی نکنی و دروغ نگی و سانسور هم نکنی کل نق قول را بیاوری . 4-) باید نشان دهی که من گفته ام خداوند خانواده دارد و به خانواده خدا اعتقاد دارم ؟ ؟ ؟ ؟ هر کدام از این کارها را انجام ندهی شامل تمامی آن موارد هستی . مرد هستی و حرف زدی اگر راست گفتی باشی ک ههیچ اگر دروغ گفته باشی باید تاوان آن را بدهی . حال پاسخ های شما در آن تاپیک که حتی جرات نداری به آن قدم بگذاری ![]() ![]() فرار کن کنجگاو فرار خوبه برات ![]() نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
خب اگر پیامبران و اولیا الهی نبودند شما چگونه می فهمیدید ؟ ؟ ؟ ؟ چگونگی آن را بفرمایید . شما چگونه فهمیدید که باید خداوند متعال را پرستش کنید و معبود شما خداوند متعال باشد ؟ البته شما باید جواب جناب عبدالعلی من باب ام کتاب را بدهی و ... " 2 روز پيش |